hvg.hu Sport

Újabb lövések Rióban

Újabb lövéseket adtak le a riói olimpia lovas versenyeinek helyszínén, ahol a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) növeli a biztonsági erők létszámát.

hvg.hu Világ

Lövöldözés volt egy müncheni plázánál, többen meghalhattak

Lövések dördültek a müncheni Olympia bevásárlóközpontnál – jelentette a német sajtó. A beszámolók szerint többen is életüket veszíthették, sérültek is vannak. A Twitteren egy olyan videó terjedt el, amelyen egy férfi nyit tüzet egy McDonald's előtt.

MTI Világ

Lövések, robbantás – bekeményítettek a bevándorlóellenesek Németországban

Múlt éjjel felrobbantották az autóját egy baloldali német politikusnak, aki nyíltan támogatja a menedékkérőket. Szászországban lövéseket adtak le egy menedékkérőket befogadó otthonra, a türingiai Greitzben egy csoport fiatal összevert négy szíriai menedékkérőt. A Türingiával szomszédos Szász-Anhalt tartományban kövekkel dobáltak meg egy befogadóállomást.

MTI Világ

Szíria: a tömegbe lőttek a kormánykatonák Aleppóban

Sok ezren vonultak az utcára pénteken a szíriai fővárosban és Aleppóban, ahol néhányan megsebesültek, amikor a kormányerők tüzet nyitottak a tömegre - közölték helyi felkelők és egy nem kormányzati szervezet.

MTI/hvg.hu Világ

Több halálos áldozata van az izraeli busz körüli lövöldözésnek

Heves tűzharcot vívtak izraeli rendőrök csütörtökön azokkal a fegyveresekkel, akik megtámadtak két autóbuszt a dél-izraeli Eilat közelében, s a tűzharcnak több halálos áldozata is van - jelentette a hadsereg rádiója. Összesen három támadás zajlott csütörtökön Izraelben.

MTI Világ

Szíria: szemtanúk szerint lőttek a katonák

Több százan tüntettek Bassár el-Aszad szíriai államfő szerdai beszéde után Latakia kikötővárosban. Szemtanúk azt mondják: a katonák tüzet nyitottak, de egyelőre nem tudni, az ellenzéki demonstrálókra vagy a levegőbe lőttek.

Hírszerző/FH Itthon

Lelőttek egy bankrablót Kispesten

Egy bankrablót lelőttek a rendőrök, egyet elfogtak, egy pedig állítólag bemenekült egy panelház lépcsőházába pénteken délután, Kispesten. A harmadik személyről egyelőre bizonytalanok az információk.

1 2

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával