Bodnár Zsolt Sport

EURO 2016, 11. nap - percről percre

Most a B csoporton a sor, Anglia és Wales a saját sorsáról dönthet, de még a szlovákok is húzhatnak egy meglepetést. Ha az angolok nyerni tudnak, az egyúttal azt is jelentené, hogy Magyarország 4 ponttal már biztosan bekerülne a legjobb 16 közé.

Unyatyinszki György Sport

Kéz a kézben mentek tovább Svájccal a házigazdák, Albánia reménykedik

Az előzetes várakozások szerint döntetlennel zártak a franciák a helvétekkel, de a mérkőzés képe sokáig éles játékot mutatott. Albánia eközben Lyonban életben tartotta továbbjutási esélyeit, ugyanis első Eb-győzelmét megszerezve megelőzte Romániát a harmadik helyért folytatott küzdelemben.

Bodnár Zsolt Sport

Portugália-Izland 1:1

Harminc éve minden hazai focirajongó erre a napra várt, és a magyar válogatott nem hagyta cserben a szurkolókat: 2-0-ra vertük Ausztriát, Portugália pedig 1-1-es döntetlent játszott Izlanddal, így egy forduló után vezetjük az F csoportot.

hvg.hu Nagyítás

Veszélyben az orosz és az angol válogatott?

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) idióta bajkeverőknek nevezte azokat a huligánokat, akik a szombati angol-orosz és a vasárnapi lengyel-északír Európa-bajnoki csoportmérkőzés előtt randalíroztak és verekedtek Marseille-ben és Nizzában. A francia bűnüldöző szervek úgy vélik, úgy 150 orosz okolható a marseille-i brutális angolverésért. 10 ember, köztük 6 brit azonnal a bíróság elé állhat. Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kizárással fenyegette meg Angliát és Oroszországot arra az esetre, ha a két ország szurkolói újabb erőszakos cselekményeket követnek el a franciaországi kontinensviadalon.

1 2 3 4 5 6 7
48
A címlapról ajánljuk