hvg.hu Sport

A Manchester City a bajnok Angliában

A Manchester City nyerte meg az angol labdarúgó bajnokságot, miután vetélytársa, a Manchester United meglepetésre hazai pályán kikapott a West Bromwich Albiontól.

MTI Sport

Gulácsiéknak a negyeddöntő volt a végállomás

A magyar válogatott kapus Gulácsi Péter csapata, a német RB Leipzig 5-2-re kikapott az Olypique Marseille otthonában a labdarúgó Európa Liga negyeddöntőjének csütörtök esti visszavágóján, így 5-3-as összesítéssel a francia együttes jutott tovább.

hvg.hu Sport

Buffon kifakadt: Az ilyen embernek szemeteskuka van a szíve helyén

"Hihetetlen, hogy egy ember ilyen könnyedén semmivé tudja foszlatni az álmainkat, kivált egy ekkora feltámadás után" – mondta Gianluigi Buffon, a Juventus kapusa az angol játékvezetőre, Michael Oliverre utalva, miután az az addig álomszerűen alakuló Bajnokok Ligája-visszavágón büntetőt ítélt a Real Madridnak a 93. percben.

hvg.hu Gazdaság

A francia fociszövetségben nem elég tisztességesnek látszani

A Le Monde hozta nyilvánosságra a francia számvevőszék jelentését, amely a francia labdarúgó-szövetség anyagi ügyeit taglalja 2011 és 2015 között. A dokumentum eredetileg nem volt publikus, de Franciaországban előbb-utóbb minden nyilvánosságra kerül.

hvg.hu/ élelmiszer online Világ

Az oroszok már háborúra készülnek az Arsenal-meccsen

A londoni orosz nagykövetség azt kérte a CSKA Moszkva labdarúgó csapatának a szurkolóitól, hogy a „velük született büszkeséggel” viselkedjenek az Arsenal elleni e heti londoni mérkőzés ideje alatt. Az oroszok súlyos brit provokációkra számítanak, a két ország kapcsolatai ugyanis megromlottak a Szkripal-merénylet, majd azt követő kölcsönös kiutasítások hatására.

1 2 3 4 5 6 7
70

A címlapról ajánljuk