Unyatyinszki György Sport

A nap Izlandról, az este a franciákról szólt

Vasárnap összeállt a labdarúgó-Eb elődöntőinek párosítása a Franciaország-Izland negyeddöntőt követően. Számtalan érv szól a házigazdák sikere mellett, ám Izland példaértékűen teljesített.

Bodnár Zsolt Sport

Németország hatalmas lépést tett az Eb-győzelem felé

Kisdöntőnek is nevezték a német-olasz összecsapást az Európa-bajnokság negyeddöntőjében, amelyen végül egy drámai büntetőpárbaj döntött Németország győzelméről. A világbajnokok így a Franciaország-Izland találkozó győztesével játszanak az elődöntőben.

Bodnár Zsolt Sport

Németország-Olaszország 1:1

Az olaszoknak újabb nagy akadályt kellett volna leküzdeniük, de Spanyolország után Németországon nem sikerült túljutniuk. Most találkozott először két csoportgyőztes az Eb során – a németek végül drámai büntetőpárbaj után jutottak a négy közé, ahol a Franciaország-Izland találkozó győztesével játszanak majd a döntőbe jutásért.

Bicsérdi Ádám Sport

Wales óriási meglepetésre kiejtette Belgiumot is

A belgák ellen szenzációs meccsen fordítottak egygólos hátrányból, és végül 3-1-re nyertek a jóval esélyesebbnek hitt belga válogatott ellen. Az elődöntőben Portugáliával találkoznak.

hvg.hu Sport

Magyarország - Belgium: 0-4 - Percről percre

A nap első meccsén Franciaország, ha látszólag nehezen is, de 2-1-re megverte az íreket, majd a németek átrohantak a szlovákokon (3-0). A nap meccse azonban nekünk mindenképpen az esti magyar-belga volt. A magyar szurkolók Toulouse-ban és Magyarország megannyi városában is már órákkal a meccs kezdete előtt is hangoltak a meccsre.

Bodnár Zsolt - Mizsur András Sport

Dzsudzsákék és a walesi csoda cáfolja a fanyalgókat

Magyar tündérmese, nagy bukások, minden eddiginél izgalmasabb mérkőzések és brutális szurkolói balhék – vége az Európa-bajnokság csoportkörének, összegeztük az eddig látottakat.

Bodnár Zsolt Sport

Még egy napig biztos izgulhatunk a magyar továbbjutásért

Az Európa-bajnokság 11. napján Anglia elangliázta a nagy lehetőséget – és ezzel a biztos magyar továbbjutást is. Wales az első Eb-jén csoportelsőként jut tovább, az ötlettelen oroszok pedig végül kizárás nélkül búcsúzhatnak.

MTI Sport

Megsérült Böde Dániel

A Fradi csatára a hétfői edzésen szenvedett combsérülést, még nem tudni, játszhat-e a portugálok ellen szerdán.

MTI Sport

UEFA: Jó döntés volt bővíteni az Eb mezőnyét

Az UEFA versenyigazgatója szerint ezt igazolja az a tény is, hogy a torna csoportszakaszának záróköre előtt a legtöbb csapatnak még van esélye a továbbjutásra, és a korábbi kontinensviadalokhoz képest szorosabbak a meccsek.

1 2 3 4 5 6 7
49
A címlapról ajánljuk