Bodnár Zsolt Sport

Portugália-Izland 1:1

Harminc éve minden hazai focirajongó erre a napra várt, és a magyar válogatott nem hagyta cserben a szurkolókat: 2-0-ra vertük Ausztriát, Portugália pedig 1-1-es döntetlent játszott Izlanddal, így egy forduló után vezetjük az F csoportot.

hvg.hu Nagyítás

Veszélyben az orosz és az angol válogatott?

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) idióta bajkeverőknek nevezte azokat a huligánokat, akik a szombati angol-orosz és a vasárnapi lengyel-északír Európa-bajnoki csoportmérkőzés előtt randalíroztak és verekedtek Marseille-ben és Nizzában. A francia bűnüldöző szervek úgy vélik, úgy 150 orosz okolható a marseille-i brutális angolverésért. 10 ember, köztük 6 brit azonnal a bíróság elé állhat. Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kizárással fenyegette meg Angliát és Oroszországot arra az esetre, ha a két ország szurkolói újabb erőszakos cselekményeket követnek el a franciaországi kontinensviadalon.

hvg.hu Sport

EURO 2016, 4. nap - ÉLŐ

Egy góllal győztek a spanyolok a csehek ellen, az írek játéka meglepetést hozott a svédek ellen, este pedig jönnek a belgák és az olaszok. A meccsek előtt a szervezők megpróbálják elejét venni a szurkolói vandalizmusnak, rendbontásnak.

hvg.hu Nagyítás

Tüntetők és szurkolók a hét képein

Bizonyítványosztó demonstrációt tartottak a tanárok, megnyílt a 87. Ünnepi Könyvhét, elkezdődött a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság, elbúcsúztatták Muhammad Alit, kerékpáros dizájn kiállítás nyílt Budapesten. A hét fontosabb eseményei képekben.

hvg.hu Sport

Foci-Eb 3. nap: Bemutatkozott egy nagy, és két titkos esélyes - percről percre

Horvátországot, Lengyelországot és Ausztriát mondták a szakírók a foci-Eb nagy talányainak. Mindháromról úgy gondolták, bár kevesen hinnék, de egészen meglepő eredményre képesek. Nos, közülük ketten vasárnap bemutatkoztak. (Az osztrákok majd ellenünk, kedden.) És persze jött Németország, a nagy esélyes is. Végül mindhárom csapat győzött.

Bicsérdi Ádám - Bodnár Zsolt - Mizsur András Sport

Euro 2016, 2. nap: Anglia - Oroszország 1-1

Először az Európa-bajnokságok történetében egy testvérpár, Taulant és Granit Xhaka egymás ellen küzdött az Albánia-Svájc-mérkőzésen, ahol végül a svájciak nyertek egy korai góllal. A következő meccsen a két újonc összecsapásán végül Bale-ék örülhettek, miután 2-1-re nyert Wales Szlovákia ellen. Az esti angol-orosz meccs helyszínén, Marseille-ben viszont egyre súlyosabb a helyzet, két szurkoló élet és halál között van.

1 2 3 4 5 6 7
48
A címlapról ajánljuk