Bicsérdi Ádám - Bodnár Zsolt - Mizsur András Kult

Ricky Martin vs. Vangelis – erre táncolt a focivilág

Könyörtelenül fülbemászó dallamok, pofátlanul egyszerű szövegek, mindent belengő multikulti- és világbéke-hangulat – ha van a popzenének igazán lesajnált műfaja, az a focihimnusz. De ahogy visszakerestük az elmúlt harminc-negyven év nagy focitornáinak dalait, néhány teljesen elfelejtett gyöngyszemre is rábukkantunk, mint ahogy az unásig játszott gigaslágerek is okoztak még bűnös élvezetet. De melyikre lejtenénk legszívesebben örömtáncot a lelátón és a képernyők előtt? Vajon a köztévé munkatársainak vagy R. Kellynek sikerült a legkínosabbat alkotnia a műfajban?

hvg.hu Sport

Ennél több kell: gól nélküli döntetlennel hangolt az Eb-re a magyar válogatott

Nem született gól a magyar csapat utolsó hazai felkészülési mérkőzésén Elefántcsontpart ellen. A magyar szövetségi kapitány, Bernd Storck ezen a találkozón még kísérletezett, két újoncot is pályára küldött, hogy a kevesebb mint egy hónap múlva kezdődő tornán már a lehető legjobb tizeneggyel álljon ki Ausztria ellen. Az első félidő egyértelműen a magyar csapaté volt, a szünet után azonban már alig jutottunk el a vendégek kapujáig.

Nemzeti Sport Online Sport

Hetedik a Hertha

Nem bírt egymással a Hertha és a Mainz, Dárdaiék a 7. helyen zártak.

Nagy Gábor Gazdaság

III. Richárd, a pénz és foci: mélyből az élre

Előfordulnak csodák a labdarúgásban, ha megfelelő anyagi alapjaik vannak: a thaiföldi tulajdonban levő Leicester City a kiscsapatok sorsára rácáfolva tör babérokra. A magyar mezőnyben az extra állami támogatások sem üdvözítenek.

hvg.hu Itthon

Na, kivel parolázott Orbán Viktor a Szolnoki MÁV újjáépített stadionjában?

A fő szövetségesből ellenséggé változott Simicska Lajoshoz közeli Nyerges Zsolttal kvaterkázott szombaton Orbán Viktor. A miniszterelnök a Szolnoki MÁV felújított stadionjának átadásán találkozott a Közgép-vezérrel, s igencsak békülékeny hangulatban volt. Közölte, a nézeteltérések félretételével mindenki sikeresebb lehet. Bár a megnyitóra ingyen osztogatták a jegyeket a 3500 fős stadion csak félig telt meg. Az ünnepségen a HVG fotóriportere, Túry Gergely járt.

1 2 3 4 5 6 7
46
A címlapról ajánljuk