Bicsérdi Ádám - Mizsur András Sport

Királyék búcsúmeccsén kikapott a C csapatunk: Magyarország-Svédország: 0-2

Az Andorra elleni magabiztos győzelem után Svédország ellen zárta az évet a labdarúgó válogatott. A barátságos mecs egyben meghatározó válogatott játékosok búcsúztatója is volt, hiszen Király Gábort és Juhász Rolandot is most láthattuk utoljára a válogatott mezben. Félidőben egy megpattanó szabdrúgásgóllal Svédország vezet, majd egy szép cselsorozat végén szereztek újabb gólt, így alakult ki a végeredmény.

MTI Sport

A magyar legendára emlékeztek Madridban

Puskás Ferencre, az Aranycsapat és a Real Madrid legendás labdarúgójára emlékeztek halálának tizedik évfordulója alkalmából hétfőn este a spanyol fővárosban egykori játékostársai, barátai, tisztelői a Santiago Bernabéu stadion elnöki páholyában.

hvg.hu Sport

Hiába játszott Eb-formában, egy utolsó perces góllal kikapott a válogatott

A Feröer elleni kínkeserves döntetetlen után az Európa-bajnok portugálokat legyőző svájci csapat ellen javíthatott volna a magyar válogatott. A papírformának megfelelően Svájc hozta el a három pontot a magyar csapat első hazai selejtezőjéről, de a meccs képe alapján a döntetlen is simán benne volt a meccsben. Nagy kár érte, mert jól játszottak Geráék, de könnyű gólokat adtak a svájciaknak.

hvg.hu Sport

Feröer-szigetek - Magyarország - 0-0

Gól nélküli döntetlennel zárult a Magyarország - Feröer-szigetek vébéselejtező. A magyar válogatott csaknem két év után tért vissza a Feröer-szigetekre, akkor, 2014 októberében 1-0-ra győzött Dárdai csapata, az volt az első győzelem a 2016-os Eb-re vezető úton.

1 2 3 4 5 6 7
52
A címlapról ajánljuk