hvg.hu Itthon

Botka László lemondott, és az ellenzék történelmi bűnéről beszél

Hétfő délelőtt Botka László bejelentette, hogy lemond a miniszterelnök-jelöltségről. Erre a következtetésre jutott abból, ahogyan a többi ellenzéki párt és a "Fidesz ügynökei" múlt heti választási ajánlatára reagált. Az MSZP elnöke másként értelmezte a fejleményeket.

MTI Világ

Bedobta a törölközőt Trump egyik embere

Trump elégedetlen volt Michael Dubke munkájával, egyelőre nem tudni, ki lesz az utóda. A hírek szerint személyzeti átalakítások jönnek a Fehér Házban, Sean Spicer szóvivőt is elmozdíthatják a posztjáról.

hvg.hu Itthon

Lemond a kormány, ha az igenek nyernek?

Nehéz komolyan venni a kormány legújabb próbálkozását - az igenek megszaporodása egyetlen célt szolgálhat, a népszavazás érvényességének biztosítását.

MTI Világ

Lemondott az örmény miniszterelnök

A lemondás hátterében egy terrorakció állt: július végén fegyveres férfiak foglalták el a jereváni rendőrkapitányságot és túszként tartottak rendőröket. Kettő közülük meg is halt. A fegyveresek egy ellenzéki aktivista szabadon bocsátását követelték.

hvg.hu Itthon

Lemondott a polgármesterségről a vak komondoros Balogh

Az élettársa megveréséért jogerősen elítélt Balogh József írásban küldte el lemondó nyilatkozatát Fülöpháza képviselő-testületének – tudta meg az Index. A lemondás a benyújtás napjától hatályos.

MTI Vállalkozás

Lemond a Suzuki vezérigazgatója, az alelnök is visszalép

A Suzuki Motor Corp. szerdai közleménye szerint Szuzuki Oszamu elnök-vezérigazgató lemond vezérigazgatói feladatköréről, Honda Oszamu alelnök pedig visszalépéssel vállalja magára a felelősséget az üzemanyag-fogyasztási értékek megállapításában történt szabálytalanságok miatt.

hvg.hu Itthon

Lemondott alpolgármesteri posztjáról Kiss László

Nem ment el a százhalombattai képviselő-testület csütörtöki rendkívüli ülésére, írásban mondott le alpolgármesteri posztjáról Kiss László, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya. A testület elfogadta a lemondást. Később várhatóan a róla elnevezett uszodát is átnevezik, és a díszpolgári címet is visszavehetik tőle.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk