MTI Világ

Lemondott Mianmar elnöke

Nem az országot vezető, a rohingják elüldözése miatt megtépázott hírnevű Aung Szan Szú Kji, hanem közeli szövetségese, a 72 éves államfő mondott le.

MTI Sport

Mourinho hallani sem akar a lemondásról

A Manchester United vezetőedzője azt ígérte: a következő mérkőzésen ő lesz az első, aki kisétál az öltözőfolyosóról, mert nem fél a drukkerektől.

hvg.hu Világ

Trump kamu indokkal mondta le londoni látogatását

Törölte az év elejére tervezett, londoni látogatását Donald Trump amerikai elnök arra hivatkozva, hogy csalódott, amiért az elődje, Barack Obama vezette kormányzat "bagóért" adta el az Egyesült Államok nagykövetségének előző épületét a brit fővárosban. Ez így nem igaz, és a háttérben lehet jó pár más ok is, amit Trump persze nem tartott szükségesnek felidézni.

Vándor Éva Világ

Ha már diktátor, legyen dekadens

Az eredetileg tanárnak készülő Mugabe a pedagógusi életpályamodell új dimenzióit nyitotta meg azzal, hogy választott szerepéből, Zimbabwe éléről 37 éven át nem hagyta magát elmozdítani. A személyi kultusz és a kleptokrácia találkozásából igazán önelégült életet teremtett meg magának és a családjának, aminek az abszurditása még fájóbb, ha azt vesszük, hogy közben gazdasági roncsot csinált az országból.

hvg.hu Világ

Lemondott Zimbabwe elnöke

Lemondott a zimbabwei elnök – jelentette be a zimbabwei házelnök kedden. A BBC szerint Robert Mugabe levélben közölte döntését.

MTI Világ

Lemondott a brit nemzetközi fejlesztési miniszter

Lemondott szerda este Priti Patel, a brit kormány eddigi nemzetközi fejlesztési minisztere, akiről kiderült, hogy még a nyáron egyeztetés és engedély nélkül magas rangú izraeli politikusokkal, köztük Benjámin Netanjahu miniszterelnökkel tárgyalt.

Windisch Judit Itthon

MSZP-sek Botka lemondása után: "a következő 2-3 nap sorsdöntő lehet"

Súlyos válságba került Botka László távozásával az MSZP – ami megfigyelőként egyértelmű, azt a pártban is épp így látják. Többen még bíznak abban, hogy a helyzet menthető, de kulcsfontosságúnak tartják, mi történik a következő napokban. Szocialista politikusokkal beszélgettünk arról, miért mondott le Botka, és mi lehet a folytatás? Ahány párttag, annyi vélemény.

1 2 3 4 5 6 7
28

A címlapról ajánljuk