hvg.hu Tech

Egyre többen paranoiásak a neten, néhányan egészen extrém módszereket vetnek be

Egyre szélsőségesebb módszerekhez fordulnak a paranoid felhasználók, hogy távol tartsák magánéletüket és személyes adataikat az online világ kíváncsiskodó szemeitől – derül ki a Kaspersky Lab legújabb kutatási eredményeiből. A túl nagy igyekezet néha rossz eredménnyel jár: a felhasználók sokszor mellényúlnak az extrém megoldásokkal.

hvg.hu Tech

Alig-alig tudtak leszállni a repülők a durva szélben – videó

Mintha néhány dekás játékgépeket látnánk, úgy dobálja a szél Birmingham repülőterén éppen landoló gépeket. De nem trükkfelvételről van szó, az elmúlt időszak erős oldalszelében valóban így lehetett csak leszállni. Ezeket a landolásokat valószínűleg sem a pilóták, sem az utasok nem felejtik el egy darabig.

hvg.hu Tech

Nézze meg az év legdurvább landolásait – videó

Év közben is rengeteg látványos és időnként nem kicsit veszélyes fel- és leszállást örökített meg a Cargospotter néven dolgozó videós, aki most egyetlen felvételbe vágta össze 2015 legjobb repülős jeleneteit.

hvg.hu Napi merítés

Körforgalomban a repülőgép

A Fékszárny blog friss bejegyzésében egy különleges leszállópályát mutat be, ahol a leszálló repülőgépek néhány méterrel haladnak el egy körforgalom felett.

MTI Tech

Leszállt a Endeavour, nem repül többet - fotó

Leszállt az Endeavour amerikai űrrepülőgép szerdán a floridai Kennedy-űrközpontban. Ez volt az utolsó repülése, és egyben az amerikai Space Shuttle program utolsó előtti missziója.

1 2

A címlapról ajánljuk