hvg.hu Itthon

MNO: sokat kaszál Rogán és Habony ügyvédje a letelepedési kötvényekkel

A Magyar Nemzet szerint több mint ötmilliárd forintot kereshetett a kötvényüzlettel Rogán Antal és Habony Árpád ügyvédje. A lap szerdai számában az is olvasható, hogy letelepedési engedélyt kapott itthon több olyan külföldi is, akiket elítéltek valamilyen bűncselekményért korábban.

Seres László Itthon

Seres: Az ember, aki ott sincs

Ki ez az ember? Máig nem tudjuk, pontosan miből él, semmilyen módon nem el- és beszámoltatható, nemzetbiztonsági ellenőrzésen nem esett át. Vélemény.

hvg.hu/MTI Gazdaság

Habonyt is behívták Rogán bombabiznisze miatt

A Fidesz tagjai nem mennek el arra az albizottsági ülésre, amely a letelepedési kötvényeket értékesítő offshore cégek bevételeit vizsgálná. Az ülésre Habony Árpádot is meghívták.

hvg.hu Itthon

Kósa megint sértődött tanár bácsit játszott – videó

Azt szerettük volna megtudni a Fidesz frakcióvezetőjétől, hogy az a több mint háromezer, zömében ázsiai, akinek letelepedési kötvényt adott el a kormány, nem veszélyezteti-e Magyarország etnikai és vallási összetételét – ahogy ezt az ide telepítendő menekültekről állítják a kormánypártok, akik ellen még népszavazást is kezdeményeztek. Kósa Lajos parlamenti sajtótájékoztatóján nem akart válaszolni a hvg.hu kérdésére, és a folyosón sem jártunk sikerrel.

hvg.hu Gazdaság

Rogán bombabizniszéről most lehullhat a lepel

Parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi a letelepedési államkötvényekkel kapcsolatos lehetséges visszaélések kivizsgálására az MSZP, az LMP és a Jobbik – írta a napi.hu, amely szerint a házszabály szerint kötelező lesz a bizottság felállítása.

hvg.hu Gazdaság

Tehetős pakisztániak vásárolják be magukat Magyarországra is

Évente 100-200 pakisztáni család él a letelepedési kötvények által nyújtott lehetőséggel, hogy jobb életet, jobb oktatást biztosítsanak gyermekeiknek. Ha a magyar letelepedési kötvényből vásárolnak, meg kell válniuk pakisztáni állampolgárságuktól.

hvg.hu Gazdaság

Újabb furcsa történet a letelepedési kötvény-bizniszben

Két lichtensteini cég is előbb kért engedélyt magyar letelepedési engedélyek forgalmazására a Rogán Antal vezette szakbizottságtól, minthogy az ehhez szükséges engedélyeket odahaza beszerezte volna. Az egyik cég székhelye a Belvárosban van, itt is végzi a tevékenységet, Lichtensteinben feltehetőleg a kedvező adófeltételek miatt tűnik fel az anyacége.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával