Mizsur András Itthon

Dzsudzsákék már nem nyerhetnek semmit, de Storck mindent bukhat

Lemossuk a gyalázatot! – idézhetik magukban a Nemzeti dalt a magyar válogatott játékosai a Lettország elleni vb-selejtező előtt. Az andorrai katasztrófa után más tétje nincs is az Üllői úton megrendezett meccsnek a válogatott számára. A vb-kijutásnak már csak matematikai esélye van, viszont a szövetségi kapitány még elvesztheti állását.

Németh András Világ

"Elrettentés és párbeszéd" – a lettek szerint így kell megfékezni Putyint

Bár sok kérdés merül fel Donald Trump várható politikájával kapcsolatban, nem hiszem, hogy megvalósulnának a katasztrófa-forgatókönyvek – mondja Edgars Rinkevics lett külügyminiszter, aki úgy véli, Moszkva folytatja az Orosz Birodalom helyreállítását célzó politikáját. Interjú.

hvg.hu Világ

"Kicsi zöld emberek jöhetnek zavart kelteni"

Kettős politikát kell alkalmazni Moszkvával szemben: a párbeszéd mellett szükség van az elrettentésre is - állítja a lett külügyminiszter a HVG e heti számának adott interjújában. Edgars Rinkevics nem tart attól, hogy a harmadik világháború a Baltikumban törjön ki, de nem lepődne meg, ha "kis zöld emberkék" jelennének meg ebben a térségben is, hogy zavart keltsenek, mint a Krímben.

hvg.hu Sport

Elég volt két kis varázslat: hozta a kötelezőt a magyar válogatott

Lettország ellen játszotta harmadik világbajnoki selejtezőjét a magyar csapat, és sikerült javítani a Svájc elleni vereség után, hiszen Gyurcsó és Szalai góljával végül 2-0-ás győzelmet arattak Rigában. Ezzel első győzelmüket szerezték Dzsudzsákék a Vb-selejtezők során.

hvg.hu Sport

Dzsudzsákék a dalai lámával fotózkodtak Rigában

A magyar válogatott hétfő este játszik világbajnoki selejtezőt Lettországgal, és az Instagramra posztolt képek tanúsága szerint a meccs előtt a dalai lámával is összefutottak a játékosok.

MTI Világ

Felrobbant két lett ATM-rabló

Felrobbantotta magát Rigában két férfi, aki egy pénzautomatát akart feltörni kedden a kora reggeli órákban a lett főváros egy bevásárlóközpontjában.

MTI Világ

Falat húznak fel az orosz határon Lettországban

Lettország falat épít Oroszországgal közös határán, hogy útját állja az illegális bevándorlóknak – jelentette be hétfő este Rihards Kozlovskis lett belügyminiszter. A minisztert a lengyel állami rádió idézte, a nyilatkozatról a liga.net ukrán híroldal számolt be.

MTI Világ

Hackerek lepték meg az éppen összeülő lett kormányt

Hackerek törték fel a lett kormány hivatalos honlapját, mégpedig vélhetően oroszországi területen lévő számítógépekről - jelentette be a lett információs technológiai incidensek megelőzésével foglalkozó szervezet.

hvg.hu/MTI Gazdaság

Készíthetik a drachmát a görögök

A görögök euróövezeti tagságába kerülhet a vasárnapi népszavazás, és készíthetik a drachmát – lényegében ezt mondta az Európai Központi Bank kormányzótanácsának lett tagja.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk