hvg.hu Itthon

A CEU a Figyelő listázásáról: "Ez egy kirívó megfélemlítési kísérlet"

A Közép-európai Egyetem közleményben ítélte el a Figyelő csütörtöki cikkét, amely a kormány vélt ellenségeit listázza, Soros György embereinek kikiáltva őket. A CEU szerint kirívó megfélemlítési kísérletről van szó, "amely veszélyes az akadémiai szabadságra, és így a teljes magyar tudományos életre."

MTI Itthon

Az egyéni jelölteknél is sokat kell bogarászni a szavazólapot

Több mint 1300 egyéni választókerületi jelöltet vettek már nyilvántartásba a választókerületi választási bizottságok, ami azt jelenti, hogy átlagosan több mint 12 jelölt indulna egy-egy választókerületben. Ez még nem a végleges szám, péntek éjfélig még több mint 1000 jelölt nyilvántartásba vételéről kell dönteni.

Vállalkozás

HVG Top 500: a legnyereségesebb cégek, anyák, leányok, barátok

Nőtt a legnagyobb eredményű magyar cégek nyeresége – a lemaradóké viszont riasztó mértékben csökkent. A legügyesebben a szolgáltatószektorba tartozók forgatják a pénzt, de persze azokat a cégtulajdonosokat se kell sajnálni, akik egyszerűen jól válogatják meg a barátaikat.

hvg.hu/MTI Kult

Andy Vajna a szórakoztatóipar 500 legbefolyásosabb embere között

Robert Iger Disney-vezértől Steven Spielbergen át Mark Zuckerbergig a globális szórakoztatóipar legbefolyásosabb ötszáz személyiségét sorolja fel a Variety idén ősszel első alkalommal összeállított listája, amelyen a kormánybiztos is szerepel.

1 2 3 4 5 6 7
14

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával