Horn Andrea Sport

Nem lesz több nagy visszatérés – Gyurta Dániel abbahagyta

Élete legnehezebb döntését hozta meg Gyurta Dániel, s jelentette be kedd délután: befejezi az úszást. London olimpiai bajnoka éveken át verhetetlen volt fő számában, 200 méter mellúszásban, az utóbbi időben azonban már nem tudott a korábbiakhoz hasonló sikereket elérni. 28 évesen vált, sportdiplomáciai karrierjére összpontosít.

Szabó M. István Kult

300

Mindegy miből, mert a háromszáz az rengeteg. A Kr.e. 480-ban a perzsáknak spártaiból is az volt, és Jenson Buttonnak is, futamból, mert 2000 óta kellett az F1-ben versenyeznie, hogy ezt elérje. Egy másik britnek, kicsit lassabb tempóban, és lemezkiadásban utazva pedig majd' 21 évig tartott. Tony Colmannak lengetünk kalapot.

MTI Sport

Elverte Djokovicot, világelső Andy Murray

Andy Murray nyerte meg a férfi teniszezők 7,5 millió dollár (2,15 milliárd forint) összdíjazású londoni ATP-világbajnokságát, mivel a vasárnapi döntőben két szettben legyőzte Novak Djokovicot, ezzel ő zárja világelsőként az évet.

hvg.hu Vállalat + Vezető

Nézegessen rosszul sikerült logókat

Van az úgy, hogy nem sikerül túl jól egy logó. Hiába nem könnyű műfaj. A kreatívok nyilván hosszan tudnának mesélni arról, hogy a megrendelő mennyi, mindent szeretne belezsúfolni egy logóba, aztán végül mégiscsak valami „jópofa kiskutyásat kér”, mert azok a vonalak mégsem mondják egyértelműen, hogy a cég megbízható, sikeres és profi is egyben.

MTI Sport

Elbukhatja londoni ezüstjét az orosz diszkoszvetőnő

Vélhetően hamarosan megfosztják a londoni olimpián szerzett ezüstérmétől Darja Piscsalnyikova orosz diszkoszvetőt, mivel egy tavaly májusi doppingellenőrzésen adott mintájának újravizsgálata pozitív eredményt hozott.

MTI Sport

Londonban kezdődik az olimpiai botrányhős pere

A férfi augusztus 5-én egy palackot dobott be a pályára a férfi 100 méteres síkfutás döntője előtt. A magát ártatlannak valló palackdobáló január 3-án áll egy kelet-londoni bíróság elé.

hvg.hu Sport

Jótékonyságból őrültek meg a brit olimpikonok - videó

A BBC televízió a gyerekek megsegítéséért kezdett jótékonysági kampányba. Ehhez forgattak egy reklámfilmet, melyben a brit olimpikonok nagy része szerepel. A szórakoztató klipben feltűnik Andy Murray, vagy éppen Berki Krisztián nagy ellenfele Louis Smith. A komplett evezős csapat és még sokan mások. Látványos produkció.

1 2 3 4 5 6 7
75

A címlapról ajánljuk