hvg.hu Sport

Visszavonul Risztov Éva

Az úszó – írja a Ripost nyomtatott változata – Hajdú Péter ATV-n futó műsorának felvételén beszélt arról, hogy ezúttal végleg felhagy a versenysporttal.

hvg.hu Shake

Videó: íme 2012 Lego-világban

Egy háromperces videóban foglalta össze egy brit tinédzser honfitársai 2012 tíz legkedvesebb pillanatát. A videóban Lego-figurákkal játszatta el a különböző eseményeket.

MTI Sport

Utólag kapott bronzérmet egy magyar olimpikon

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke, Borkai Zsolt vasárnap a győri Városházán átadta a birkózó Hatos Gábornak az idei, londoni ötkarikás játékok szabadfogású 74 kilogrammos kategóriájának bronzérmét. Az ünnepségen részt vettek a Magyar Birkózó Szövetség és a MOB vezetői, valamint a versenyző edzői és családtagjai is.

Simon Andrea Csapatsportok

Kiss Gergely: „elég mélyről próbáltam meg visszajönni”

Az előző három olimpiához hasonlóan Londonban is megfeszült, hogy aranyat nyerjen a vízilabdacsapat, de ezúttal nem tudta hozni a tőle megszokott extrákat. Egyelőre úgy érzi, nem játszik többet a válogatottban, a Honvédban örömpólózik a régi pajtásokkal.

MTI Sport

Millióan ünnepelték Londonban az olimpiák végét

Többszázezres népünnepéllyel ért véget hétfő este London olimpiai nyara, amelynek sikerét a brit kormányfő az angol labdarúgó-válogatott 1966-os hazai világbajnoki győzelméhez hasonlította.

Szandtner Veronika Kult

„Egy ország imázsát felépíteni nehéz, lerombolni annál könnyebb”

Gémeskúttal felszínre emelt gulyásleves? Kalocsai hímzéssel színezett Halászbástya? Sportnemzet? A baltás gyilkosokkal és állandó hőbörgéssel szemben úsznak az országimázs és nemzeti márka szobrászai. Papp-Váry Árpád márkadoktor szerint az országimázs akkor jó, ha közelít a valósághoz.

hvg.hu Sport

Egy magyar pólós sem került be az olimpiai All Star csapatba

A londoni olimpia férfivízilabda-tornájának első hat helyezettje közül csak a magyar válogatottból nem került be senki az All Star-csapatba, miközben Madaras Norbert a harmadik lett az összesített góllövő listán - írja a Vlv.hu.

hvg.hu Sport

Sidi "szétlő"

A selejtezőből kellene továbbjutnia Sidi Péternek a kisőbű szabadpuska fekvő számában, meleg a pite.

hvg.hu Sport

Horvátország nagy falat, simán kikaptunk

A dánok elleni két gólos vereség nem volt szomorú, mert végig partiban voltunk az északiakkal. Ma azonban nem sikerült felnőni a kiváló horvát válogatott játékához, kevés gólt lőve, végig hátrányban kézilabdázva szenvedett vereséget a magyar válogatott.

hvg.hu Sport

Olimpia: az éremnek is két oldala van

Kik voltak a legsikeresebb olimpikonok? Hol áll Magyarország a rangsorban? Milyen kapcsolat van a sport és a GDP között? Mindezekre választ kap infografikánkból.


A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával