MTI Itthon

MSZP: "társadalmi nyomásra" adta le az autóját Lázár

Lázár Jánosnak vissza kéne fizetnie a luxusautója bérleti díját - mondta pénteken az MSZP szóvivője. Török Zsolt szerint míg fideszes politikusok "luxusban dőzsölnek", az emberek osztályrésze a megszorítás és az elszegényedés.

automenedzser.hu Autó

Mivel jár a rendszám biznisz?

Hogy mi a nagy értékű autó, az igazából csak következik a jogszabályból, mert a törvény nem az érték, hanem a motor...

Autó

Már karácsony előtt megveszik a luxusautót

Eggyel kevesebb luxusmárka képviselteti magát Magyarországon, de nem ez az oka annak, hogy – az elmúlt mintegy másfél évtized rendre növekvő eladásait megszakítva – a tavalyi nagyobb mérték után az idén visszafogottabban mérséklődött a prémium kategóriában az autók eladása.

Biró Csongor Autó

A tíz legmegbízhatóbb használt luxusautó évjáratonként

Németországban évente közzéteszik az autók műszaki állapotát bevizsgáló hatóságok tapasztalatait. A GTÜ elnevezésű (Gesellschaft für Technische Überwachung) szervezetnél idén 5 millió személyautó műszaki felülvizsgálatát végezték el. Ennek alapján állítottuk össze a legmegbízhatóbb és a legmegbízhatatlanabb felsőkategóriás és luxusautók listáját.

automenedzser.hu Autó

Melyik a legjobb használt luxusautó?

A GTÜ szakemberei a fék, a kormányzás, a világítás, a kipufogórendszer, a karosszéria, a motor és a futómű működéseit...

Autó

Melyik a legnépszerűbb luxus cégautó Magyarországon?

Csaknem kizárólag céges piac ez, mondhatni, kifejezetten vezérigazgató-kategória. 2009-ben a friss BMW 7-es sorozat számított kedvencnek, de még ebből is kevesebbet adtak el, mint az előző évben. A válság ezek szerint a luxuskategóriára is hatott. Az előző évekhez mérten jelentős a Mercedes Benz S osztály lemaradása. Dobogós a Lexus hibridhajtású limuzinja, az LS600h is, idén jobb eredményekre számíthat a tavaly negyedik helyezett, de év végén új generációba lépett Audi A8.

life-style.hu Plázs

Luxusautóval jótékonykodhatunk

Erre a következtetésre jutott a Lotus is, amikor nyolcdarabos szériát készített az Evorából, melynek elsődleges...

ecoline.hu Vállalkozás

BMW: van ok az optimizmusra?

A BMW tavaly a két legnagyobb piacán komoly visszaesést könyvelt el: a németországi értékesítés 9,4 százalékkal, az...

hvg.hu Autó

BMW 7 teszt: Szent Péter cégautója

Ha nem is ítélet, de védhető vélemény, hogy a hetes BMW a most kapható legjobb luxuslimuzin. Vezettem Maybach-ot, Audi A8-at, Volkswagen Phaetont, Jaguar XJ-t és Lexus LS-t - álomautók, de amit tudnak, azt mind nyújtja a megújult, ötödik generációs BMW 7. Nyomatékos belépő motorja a maga 245 lóerejével könnyedén, ha kell, sportosan mozgatja a kéttonnás terhet, miközben átlagfogyasztása 10 liter alatt marad.

1
6 7 8 9 10 11 12

A címlapról ajánljuk