hvg.hu Itthon

Bojkottálja Simicska rádióját az Emmi?

A Lánchíd Rádió az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult. Volt, hogy a minisztérium az interjú közepén tiltotta le a beszélgetést – közölte a szerkesztőség.

hvg.hu Világ

Soros György is beszáll a kamuhírek elleni harcba

Több liberális milliárdos társaságában a magyar származású Soros György is pénzzel támogatja annak a rendszernek a megalkotását, amely a Facebook közösségi oldalon megjelölné az álhíreket. A konzervatív kommentátorok attól tartanak, a hírellenőrző szisztéma veszélyezteti a szólásszabadságot.

hvg.hu Itthon

A Népszavához mehet a legtöbb népszabis újságíró

A Népszavához mehet át a legtöbb egykori népszabadságos újságíró. Egyenként ülnek le mindenkivel, de más médiumokkal is tárgyalnak a bezárt lap újságírói. Közben a Népszava is megújul, de ott sem felhőtlen a hangulat.

Bihari Ádám Itthon

"Médiát manapság az oligarchák vásárolnak"

A régi típusú médiapiaci modell már nem kifizetődő, ezért olyan kormányközeli tulajdonosok jelentek meg, akiknek nem a nyereség a legfontosabb - mondja Németország legsikeresebb oknyomozó riportműsorának az alapítója. Olaf Steenfadt Budapesten adott interjút a hvg.hu-nak.

Gergely Zsófia Itthon

A Tv2 kirúgta a lyukra futott lejáratás riporterét?

Több, névtelenséget kérő forrásból is úgy értesült a hvg.hu, hogy Andy Vajna csatornája megvált attól a riportertől, aki a botrányos szombati anyagot készítette. A Tények névazonosság miatt egy teljesen ártatlan embert mutatott be a hvg.hu újságírója elleni lejárató riportjában. A Tv2 nem erősítette meg az információt, egyáltalán nem kommentálják a kérdéseinket.

hvg.hu Itthon

A Kormányinfóról is kizárták a 444-et

Ez végül is természetes, hiszen Kövér László határozatlan időre kitiltotta a Parlamentből a lap újságíróit, Lázár pedig ott tartja sajtótájékoztatóját. De ha jobban megnézzük, mégsem annyira magától értetődő.

Lévai Júlia Itthon

Népszabadság, 1956. november: egy hazugság anatómiája

Aki mindezek ismeretében ragaszkodik ahhoz, hogy a Népszabadság már a megalakulásától kezdve a diktatúrát szolgálta és a Szabad Nép szellemiségét folytatta, arról mindenki látja, hogy hazudik. Történelmi lapszemle.

1 2 3 4 5 6 7
29
A címlapról ajánljuk