Seres László Itthon

Seres: A nyilvánosság vége

Hogyha semmilyen botránynak nincs semmilyen azonnali következménye (amelynek már a töredékéért kormányok buknának szerte a régiónkban), akkor a hatalomnak nem kell félnie tőlünk, munkaadóiktól. Vélemény.

hvg.hu Itthon

Befektetőkre vár a Heti Válasz főszerkesztője

A Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió megszüntetése után kérdés a Simicska-birodalom hetilapjának, a Heti Válasznak is a sorsa. A főszerkesztő, Borókai Gábor közleményt adott ki.

Gergely Márton - Tóth Richárd Itthon

"Ma azért vonnak kérdőre, mert keveslik az ATV-n a Jobbikot"

Amikor belépek az ATV-be, a világnézetem kint marad – hangsúlyozza Németh S. Szilárd, a csatorna vezérigazgatója. Szerinte csak az számít, hogy "tisztességesen elvégezzük a munkát, tisztességes újságírók legyünk". Ha Orbán Viktor nyilatkozna az ATV-nek, az nem Hajdú Péter, hanem Rónai Egon feladata lenne. Németh elmondta, miért fogadták be idén a pártok ingyenes hirdetéseit, ha 2014-ben nem tették. Megkérdeztük azt is, befolyásol-e valamit a Hit Gyülekezete és a Fidesz közeledése.

Gergely Márton Itthon

"Minden autokrata végzete a korrupció, Orbáné és Ficóé is az lesz"

Ez most nem a hírverseny ideje, így döntöttek a szlovák szerkesztőségek, amelyek közös erővel igyekeznek végére járni annak az ügynek, amely miatt – minden bizonnyal – Ján Kuciaknak és menyasszonyának meg kellett halnia. A gyilkosság politikai következményeiről és a sajtó válaszáról Balog Beátával, Szlovákia első számú napilapjának és portáljának főszerkesztőjével beszélgettünk.

hvg.hu Világ

Montenegróban is megszállja a kormány az állami médiát?

A kormányhoz közeli álcivilekkel váltották fel Montenegróban a helyi médiatanács korábban független két tagját. Így a kormányzó erő, a Szocialisták Demokratikus Pártja (DPSZ) bármikor ráerőltetheti akaratát a testületre.

1 2 3 4 5 6 7
37

A címlapról ajánljuk