hvg.hu Itthon

Lex CEU: Áder aláírt és máris beindította a mémgyárat

Azonnal munkához láttak a mémgyárak azután, hogy hétfő este kiderült: Áder János köztársasági elnök szerint nem sérti az Alaptörvényt a lex CEU néven emlegetett törvénymódosítást, így aláírta azt. Schmitt Pál, Miss Cissy és Mucsi Zoltán nyitotta a mémek sorát.

hvg.hu Itthon

Fotók: Elkezdte átírni a nép a kormány piros kezes plakátjait

Ezúttal nem a photoshopművészek léptek akcióba, hanem a való élet képmanipulátorai. Íme néhány köztéri kozmetikázott változat, és egy-két olyan, ami ugyan sértetlen, de az elhelyezése idézőjelbe teszi az üzenetet: állítsuk meg Brüsszelt. Ha ön is fotózott hasonlót, kérjük, küldje el az [email protected] címre.

hvg.hu Élet+Stílus

Nem rendezünk olimpiát? A mémgyárban már megvan a válasz

Máris elkészültek az első mémek az olimpiai pályázat visszavonásáról - a mémgyárosok megpróbáltak megtippelni a kormány észjárását, de egyesek már azt is tudni vélik, hogy a kormány nyári olimpia helyett inkább focivébét vagy téli olimpiát akarna rendezni.

hvg.hu Tech

Rúgja be ön is a mémmotort, ma úgyis minden Trumpról fog szólni

Pénteken hivatalosan is az Egyesült Államok 45. elnökévé válik Donald Trump, ma tartják ugyanis a beiktatási ceremóniát. Hogy milyen lépéseket tesz majd a következő négy évben, nehéz lenne megjósolni, egy dolog viszont szinte biztos: még Obamánál is több mém és vicces alkalmazás születik majd róla. Íme néhány app és weboldal, ami néhány kattintással már most segít beindítani a mémgyárat.

hvg.hu Kult

Mém: mit művelnek Tesz-vesz város lakói Orbán-Magyarországon?

Rogánék esküvőre mennek, a közmunkások alja munkát végeznek, _valaki_ a Várba költözik, a civileket lehallgatják, míg mások pénzért kommentelnek. A Tumblren átültették a jelen magyar viszonyokra azt a korábban angol nyelven terjedő mémet, amelyen Tesz-vesz város lakói a korunkra jellemző tevékenységekkel töltik idejüket.

1 2 3 4 5 6 7 8
A címlapról ajánljuk