hvg.hu Élet+Stílus

Nem rendezünk olimpiát? A mémgyárban már megvan a válasz

Máris elkészültek az első mémek az olimpiai pályázat visszavonásáról - a mémgyárosok megpróbáltak megtippelni a kormány észjárását, de egyesek már azt is tudni vélik, hogy a kormány nyári olimpia helyett inkább focivébét vagy téli olimpiát akarna rendezni.

hvg.hu Tech

Rúgja be ön is a mémmotort, ma úgyis minden Trumpról fog szólni

Pénteken hivatalosan is az Egyesült Államok 45. elnökévé válik Donald Trump, ma tartják ugyanis a beiktatási ceremóniát. Hogy milyen lépéseket tesz majd a következő négy évben, nehéz lenne megjósolni, egy dolog viszont szinte biztos: még Obamánál is több mém és vicces alkalmazás születik majd róla. Íme néhány app és weboldal, ami néhány kattintással már most segít beindítani a mémgyárat.

hvg.hu Kult

Mém: mit művelnek Tesz-vesz város lakói Orbán-Magyarországon?

Rogánék esküvőre mennek, a közmunkások alja munkát végeznek, _valaki_ a Várba költözik, a civileket lehallgatják, míg mások pénzért kommentelnek. A Tumblren átültették a jelen magyar viszonyokra azt a korábban angol nyelven terjedő mémet, amelyen Tesz-vesz város lakói a korunkra jellemző tevékenységekkel töltik idejüket.

hvg.hu Itthon

Ráhel és a Bádog Favágó - jönnek a mémek a gyanús bahreini út után

Magándiplomácia a föld körül: Orbán Ráhel bahreini útja beindította a photoshop-művészek fantáziáját. Pillanatok alatt kiderült például, hogy a Tiborcz házaspár járt már Obamáéknál, de a híresen közvetlen Jean-Claude Juncker is testközelbe került velük. Ott voltak Jaltán, és Putyinnál is jártak, nyilván.

1 2 3 4 5 6 7 8
A címlapról ajánljuk