hvg.hu Tech

Nem semmi próbafülkéket tesznek a Mango üzletekbe

A Vodafone és a Mango divatmárka ma bejelentett együttműködése nyomán hamarosan valósággá válnak a digitális próbafülkék, melyek első körben a kiemelt Mango üzletekben lesznek elérhetők világszerte.

MTI Shake

Valaki 650 ezret fizetett két mangóért

Egy pár márkás mangóért 300 ezer jenes, azaz átszámítva 650 ezer forintos rekordárat fizettek csütörtökön Japánban, az idei szezon első gyümölcsárverésén.

life-style.hu Plázs

Kate Moss a MANGO új arca (videó)

A spanyol divatcégnek azért esett a választása a brit modellre, mert mindenkinek a nagyvárosi, független nő jut róla...

hvg.hu Tech

Nokia: túlélés vagy elbukás?

Bemutatkoztak a Nokia windowsos okostelefonjai. Az elmúlt évek talán legfontosabb pillanatai voltak ezek a finnek számára, hiszen hamarosan eldőlhet, hogy milyen lapot húzott 19-re a Nokia.

MTI Tech

A Nokia bemutatta a windowsos telefonjait

Nyolc hónappal a Microsofttal kötött együttműködési megállapodást követően a Nokia bemutatta első Windows Phone 7 operációs rendszeren futó mobiltelefon-készülékeit.

hvg.hu Tech

Valami nagy dobásra készülnek az iPhone-konkurensek

A várakozásokkal ellentétben az Apple szupertelefonja, az iPhone 5 helyett csak az iPhone 4S-t jelentették be. Ráadásul komoly kihívók jelentkeztek. A Samsung és a Google „valami naggyal” támadja az Apple-t, és a Nokia napja is újra felragyoghat a kiszivárgott hírek szerint.


A címlapról ajánljuk
És akkor Mészáros 2Rule-jának farkát megcibálta egy macska

És akkor Mészáros 2Rule-jának farkát megcibálta egy macska

Tonhal - urald a világot néven dobta piacra kollekcióját egy vállalkozó, válaszul a 2Rule márkára; Jó érzékkel startolt a sportruhákat gyártó Manta is: tulajdonosa ma már 50 ezer terméket ad el, és bezsebelhette egy tekintélyes amerikai dizájnmagazin díját is. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.