MTI Autó

Vasárnap a belvárosban lenne dolga? Halassza el

Jelentős forgalomkorlátozások lesznek vasárnap a fővárosban, és módosul a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) sok járatának menetrendje is a 30. Spar Budapest Maraton Fesztivál és a lánchídi kerékpáros-felvonulás miatt.

MTI Sport

Máris rekord született a Budapest Maratonon

Több mint 21 ezren neveztek be előzetesen a szombati Budapest Maraton versenyszámaira, közülük várhatóan 4 ezren érnek majd célba a klasszikus, 42 kilométeres távon. Ennyi előzetes nevezés még sosem érkezett.

MTI Sport

Olasz siker a férfi maratonon

Az olasz Daniele Meucci nyerte a férfiak maratoni futó számát a zürichi atlétikai Európa-bajnokság vasárnapi zárónapján.

hvg.hu Plázs

Rekord: 15 hónapon át futott a brit pár

Napi szinten maratoni távokat futva gyakorlatilag átszelte Dél-Amerikát egy brit pár. A rekordhosszúságú több, mint 10 ezer kilométeres út 15 hónapig tartott - írja a Telegraph.

hvg.hu Plázs

Varga Mihályt a maratonban is gátolja az IMF

Október 13-án rendezik meg a hagyományos Budapest maratont, amelyen idén politikusok, színészek, zenészek és gyerekek is részt vesznek majd. A cél, hogy 4 ezer futó célba érjen 42,195 km megtétele után.

Simonyi Balázs Sport

„Igazolásom van arról, hogy komplett hülye vagyok”

Lőw András sokat megélt, tapasztalt magyar amatőr ultrafutó. Rendszeres iramfutó a Budapest Maratonon, hatszor ment végig 212 km-es magyar tókerülésen, az UltraBalatonon (UB), de minden őrültségben benne van: hat nap alatt 250 km-t futott a Szaharában (Marathon des Sables), versenyzett a teljesíthetetlennek tartott Barkley Marathonon is. Ő az a törzsvendég, aki 15 alkalommal is célba ért a világ talán legdurvább és egyben legklasszikusabb versenyén, a 246 km-es Spartathlonon. Beszélgetés az ultrafutás titkáról, az emberfeletti távok kihívásáról, és az önszívatás öröméről.

Ajkler Zita, az Eurosport szakkommentátora Sport

Etióp győzelem olimpiai csúccsal

Tiki Gelana etióp futó nyerte a női maratont, ideje 2.03.27, olimpiai rekord. A legjobb magyarként Rakonczai Beáta 2.41.20-szal a 85. helyen ért célba. Erdélyi Zsófia 92., Kálovics Anikó a 95. lett.

1 2 3

A címlapról ajánljuk