Bejelentkezés  

22 évesen meghalt Kína legkövérebb embere

22 évesen meghalt Kína legkövérebb embere

Huszonkét éves korára 300 kilogrammot nyomott Kína legkövérebb embere, akinek halálhírét kedden közölte a helyi sajtó. Az orvosi szakvélemény szerint a pluszkilók a szívét és tüdejét olyan mértékben terhelték meg, ami végzetes szervelégtelenséghez vezetett.

Meghalt egy magyar olimpikon

Gál Mária röplabdázó az 1972-es müncheni olimpián ötödik helyen végző magyar női röplabda-válogatottban játszott. 69 éves korában érte a halál.

Jaguarjával oszlopnak ment és meghalt a salsa királya

Puerto Rico kormányzója háromnapos gyászt hirdetett a 78 éves Cheo Feliciano hirtelen halála miatt. Munkásságát 2008-ban Latin Grammy-életműdíjjal ismerték el.

MTI

Meghalt a román költészet nagyasszonya

New York-i otthonában, 90 éves korában lehunyt Nina Cassian román költő, műfordító.

MTI

Meghalt a nő, aki tanúja volt Zámbó Jimmy halálának

Hule Éva Zámbó Jimmy egykori közeli barátja volt, és azért lett híres, mert többször is azt vallotta, hogy az énekes felesége a felelős Zámbó halálában. A Bors szerint szívelégtelenség miatt ápolták kórházban, ahol elhunyt.

hvg.hu

Meghalt egy ember Kerecsenden

Az árokba hajtott és meghalt egy ember Kerecsenden péntek hajnalban.

MTI

Meghalt az egyik utolsó indián kódbeszélő

A 96 éves korában elhunyt Edmond Harjo az oklahomai szeminol indiánok törzsébe tartozott és egyike volt azon utolsó amerikai indiánoknak, akik ősi nyelvüket használva továbbítottak fontos amerikai katonai üzeneteket az első és a második világháborúban.

MTI

A boncolás után is rejtély, miért halt meg Geldof 25 éves lánya

A boncolás után is rejtély, miért halt meg Geldof 25 éves lánya

A rendőrség hirtelen bekövetkezett, magyarázat nélküli halálesetként kezeli Peaches Geldof halálát, amely állásponton a boncolás sem változtatott. A toxikológiai vizsgálatok eredménye egyelőre nem ismert.

MTI

Peaches Geldof rejtélyes halála beindította a bulvárlapok fantáziáját

Peaches Geldof rejtélyes halála beindította a bulvárlapok fantáziáját

Családja, barátai és rajongói gyászolják Peaches Geldofot, a világhírű énekes, színész Bob Geldof 25 éves lányát, akit holtan találtak hétfőn otthonában. Halálának okát igazságügyi szakértők tisztázzák majd, de a bulvárlapok már elkezdték az összeesküvés elméleteket gyártani. Kábítószerről, szcientológusokról is pletykálnak.

hvg.hu

Holtan találtak rá Bob Geldof 25 éves lányára

Holtan találtak rá Bob Geldof 25 éves lányára

Meghalt Peaches Geldof, a világhírű énekes, zenész, Bob Geldof 25 éves lánya. Holttestére házában találtak rá. Bob Geldof teljesen összetört a hír hallatán.

hvg.hu

Meghalt Mickey Rooney

Meghalt Mickey Rooney

Vasárnap elhunyt a 93 éves Mickey Rooney, aki már 1982-ben megkapta az Oscar-díjat életművéért.

Meghalt Svájc egyik legismertebb írója

Elhunyt Urs Widmer, az egyik legismertebb németajkú író. A svájci irodalom egyik legjelentősebb alkotásaként tartják számon A kék szifon című 1992-es regényét, amely a csíkszeredai Bookart kiadónál jelent meg magyarul.

MTI

57 évesen meghalt Vezér Éva

Elhunyt Vezér Éva, a Magyar Filmunió volt ügyvezető igazgatója, a Magyar Filmszemle Szervező Bizottságának és a Magyar Filmművészek Szövetségének tiszteletbeli tagja, a European Film Promotion volt elnöke - tudatta a Magyar Filmművészek Szövetsége szombaton az MTI-vel.

MTI

Meghalt a pislogva morzézó vietnami hadifogoly

Elhunyt Jeremiah Denton volt amerikai szenátor, aki amiatt vált híressé, hogy 1966-ban hadifogolyként egy észak-vietnami propagandának szánt interjú közben pislogással elmorzézta a "kínzás" szót, és ezzel leleplezte fogva tartásának embertelen viszonyait. Denton 89 évesen, szívelégtelenségben halt meg egy Virginia Beach-i hospice-ban.

MTI

Mno.hu: Welsz terhelő bizonyítékokat adott volna át a rendőrségnek

Mno.hu: Welsz terhelő bizonyítékokat adott volna át a rendőrségnek

Bizonyítékokért vitték a nyomozók a Simon-ügy érintettjét egy érdi és egy budai helyszínre, eközben lett rosszul és halt meg Welsz Tamás vállalkozó – értesült a Magyar Nemzet Online.

Meghalt Welsz Tamás, a Simon-ügy érintettje

Meghalt Welsz Tamás, a Simon-ügy érintettje

Rosszul lett egy rendőrautóban és meghalt Welsz Tamás – tudta meg a hvg.hu. A rendőrség azt megerősítette lapunknak, hogy egy 41 éves férfi halálának körülményeit vizsgálják. A Sólyom Airways új tulajdonosaként is ismert Welsz érdi házából került elő a Simon Gábor fényképével és Gabriel Derdák névre kiállított bissau-guineai útlevél, mellyel bankszámlát nyitottak és azon milliókat helyeztek el.

hvg.hu

Meghalt Szakács Eszter, Jászai-díjas színésznő

Meghalt Szakács Eszter, Jászai-díjas színésznő

Csütörtök hajnalban, 72 éves korában elhunyt Szakács Eszter, Jászai Mari-díjas színművész. Jellegzetes vörös hajzuhataga, mély zengő hangja, királynői termete a tragikus sorsú szerepekre predesztinálta.

MTI

Elhunyt az Operaház ünnepelt szopránja

Déry Gabriella az Operaház örökös tagja volt, elénekelte Tosca és Turandot címszerepét is. 85 éves korában érte a halál.

MTI

Meghalt a Ford-dinasztia feje

Elhunyt 88 éves korában William Clay Ford, az autógyáros Henry Ford utolsó unokája, a család legbefolyásosabb tagja, a profi amerikaifutball-liga (NFL) Detroit Lions csapatának tulajdonosa.

MTI

Meghalt Gosztonyi János

Meghalt Gosztonyi János

87 éves korában elhunyt Gosztonyi János Jászai Mari-díjas érdemes művész, színész, rendező.

hvg.hu
12337

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X