hvg.hu Itthon

Megszűnt a szanalmas.hu

A XXI. század legelejejének fontos magyar digitális fóruma adja most fel, miután a közösségi média megadta neki a kegyelemdöfést.

MTI Autó

Megszűnt a torlódás a röszkei határátkelőnél

Már nem kell több órát várakozni a röszkei határátkelőnél, minkét irányban megszűnt a torlódás, a személyautóval és busszal érkezők számára egyaránt – közölte a rendőrség.

hvg.hu/MTI Plázs

Több osztály is megszűnt a kazincbarcikai kórházban

Az ígéretek ellenére több osztály is megszűnt július elsejétől a kazincbarcikai kórházban - írta az Észak-Magyarország csütörtökön. Az EMMI egészségügyi államtitkársága szerint az egészségügyi kormányzat soha sem ígérte, hogy semmi nem változik.

MTI Vállalkozás

Az Ericsson is jó harmadik negyedévet zárt

Nőtt az Ericsson mobil hálózati berendezés forgalmazó és szolgáltató vállalat értékesítési árbevétele és nyeresége a harmadik negyedévben - derül ki az Ericsson negyedéves eredményének beszámolójából.

MTI Itthon

Megszűnt a szmogriadó Székesfehérváron

Megszűnt a szmogriadó Székesfehérváron; a szálló por koncentrációja péntekre mérséklődött, a helyi mérőállomáson mért adatok már jó értéknek számítanak.

MTI Itthon

Megszűnt a szmogriadó Budapesten

Megszűnt a szmogriadó tájékoztatási fokozatának fenntartása, mert a mérések alapján indokolatlanná vált - közölte a Főpolgármesteri Hivatal pénteken hajnalban az MTI-vel.


A címlapról ajánljuk