hvg.hu Itthon

A Jobbik asszisztált a szivárványszínű kerítés miatt cirkuszoló szülők akciójához Pomázon

Kis magyar drámába látszik fordulni az egyik pomázi általános iskola kerítésének ügye. Néhány szülő felháborodott azon, hogy az elhanyagolt kerítést szivárványszínűre festették, és követelik a „kivitelezők” nevének nyilvánosságra hozatalát. Két jobbikos képviselő levélben kérte a polgármestert és a jegyzőt, hogy fessék egyszínűre a kerítést tanévkezdésre, bár állítják, ők nem homofóbok.

hvg.hu Időjárás

Mindjárt itt a 30 fok

Már csak egyet kell aludni. A lehűlés átmeneti volt, az előrejelzés alapján pénteken lesz a legmelegebb.

hvg.hu Élet+Stílus

Kanadában meleg miniszterelnökre számítanak

Kanada eddig is úgy élt a közvéleményben, mint a világ egyik legelfogadóbb állama. Egy frissen publikált reprezentatív kutatás eredményei ezt a vélekedést most hivatalosan is megerősítették, például azzal, hogy a kanadaiak nagy része úgy véli, 10 éven belül az országnak nyíltan meleg miniszterelnöke lesz.

hvg.hu Világ

Újabb helyen engedélyezték a melegházasságot Európa szélén

Szabad a szerelem Man szigetén: péntektől nemtől függetlenül bárki házasodhat bárkivel a felnőttek között, pontosabban már az egynemű párok házasságát is engedélyezi törvény. A jogszabályban a bejegyzett élettársi kapcsolat is szerepel, így akár ezt is választhatják a párok, legyen szó akár hetero-, akár homoszexuálisokról.

Windisch Judit - Fekete Norbert Itthon

Tudja, mit kell tenni, ha fuldoklót lát?

Videósunkkal együtt vízimentőkkel vettük végig, milyen egy szakszerű mentés, hogyan segíthet ön laikusként, milyen veszélyei vannak a víznek. Dübörög a strandszezon, nem árt figyelni.

Molnár Barbara Vállalkozás

Előbb alkalmaznának egy romát, mint egy meleget

Idehaza a dolgozók több mint fele tapasztalt már a munkahelyi diszkriminációt, miközben a fiatalok ezt egyre inkább elutasítják. A legjobb emberekért folytatott harcban ezért egyre nagyobb szerepet kap a cég nyitottsága, a diszkrimináció elutasítása, a kisebbségek segítése és a társadalmi szolidaritás. Ez látszani fog a mai Budapest Pride-on is.

MTI Élet+Stílus

Valamit talán sokan elfelejtenek a kánikulában

A melegben az izzadás miatt sót veszítünk, ezért érdemes olyan ásványvizet fogyasztani, amelynek magasabb a nátriumtartalma – mondta Szabó Enikő helyettes országos tisztifőorvos csütörtökön a köztévében.

1 2 3 4 5 6 7
16
A címlapról ajánljuk