Vándor Éva Élet+Stílus

Végre rájött valaki, mi kell a női melleknek

A nők értékelik, ha célirányos megoldásokat kapnak az igényeikre, és a melleiknek határozottan vannak igényeik. Az elmúlt napokban kiderült, mekkora őrület lesz abból, ha valaki eltalálja, hogy mire van szükségük. Ismerjék meg a Ta Ta Towelt!

hvg.hu Nagyítás

Ami akkor is beválik, ha vele vagy nélküle tüntetnek

A mellrák elleni küzdelem hónapjában október 13-át melltartómentes napnak nyílvánították. Bár korábban a rák elleni harc jelképének számított a világnap, ma már melltartó-pártiaknak és a béklyó ellenzőinek is szól. A melltartó első ősét még 1889-ben alkotta meg Herminie Cadolle francia fűzőkészítő, az első szabadalmazott változat azonban bizonyos Mary Phelps Jacob nevéhez fűződik, aki egy bálba készülve két selyemzsebkedőt és pár színes szalag felhasználásával alkotta meg a ma imádott - vagy gyűlölt - fehérnemű első darabját. Találmánya sikeresnek bizonyult, ami a fűző mindennapi használata után nem csoda; a nők számára minden bizonnyal kisebb megváltás lehetett. Képgalériánk az azóta eltelt bő száz éven vezet végig.

hvg.hu Bűnügy

Napi 9 ezret költene a rendőrség egy melltartótolvaj elzárására

Tolvajt ért tetten egy rendőr, akinek a hatóság az előzetes letartóztatását kezdeményezte. A jogvédők szerint ez túlzás. A hvg.hu megkérdezte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságot, miért volt szükség erre. Léber Gabriella szóvivő tájékoztatásában arról számolt be, hogy az asszony ellen több büntetőeljárás van folyamatban, és egyiket a hétvégén követte el. Akkor nem, most őrizetbe vették.

hvg.hu Én és a Cégem

Melltartó-forradalmat indított egy tinilány

Megan Grassell nem volt elégedett a bolti melltartóválasztékkal, ezért úgy döntött, hogy itt az ideje megváltoztatni a "fehérnemű status quót". Közösségi finanszírozással több mint 40 ezer dollárt szedett össze azért, hogy elindítsa a tiniknek szóló melltartóprojektjét.

hvg.hu Plázs

Itt a nagy melltartó-teszt: tényfeltártuk a budapesti felhozatalt

Elindultunk melltartót vásárolni, hogy felderítsük, milyen falakba ütközünk ma a piacon. Bár azt hittük, a kosárméret lesz a legnagyobb probléma, értek meglepetések. Zsemlenagyságú push-up betéteken, kukkolásra kiválóan alkalmas öltözőfülkéken és elsőre értelmezhetetlen méreteken küzdöttük át magunkat. Helyszíni riport.

1 2 3

A címlapról ajánljuk