hvg.hu Itthon

Ügyészség: nincs bizonyíték arra, hogy meg akarták ölni az ország egyik vezetőjét

A nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke úgy gondolta korábban, hogy a két éve elfogott két férfi Orbán Viktor kivégzésére készülhetett. A nyomozás során viszont ezt nem tudták bizonyítani, pedig a kormány is nagy felhajtást csinált az ügyből, igaz, ott úgy kommunikálták az esetet, hogy az ország egyik védett vezetője ellen készülhetett merénylet.

MTI Világ

Halálos fenyegetések a Charlie Hebdónak

Valakinél az verte ki a biztosítékot, hogy a lap múlt heti címlapján a szexuális zaklatással megvádolt Tariq Ramadan iszlamológusról közölt karikatúrát.

MTI Világ

A New York-i gázoló a vízumlottó révén érkezett az USA-ba

A nyolc halálos áldozatot követelő keddi New York-i merénylet elkövetője kapcsolatban állt az Iszlám Állammal és az USA-ban radikalizálódott - erősítette meg az amerikai sajtóértesüléseket Andrew Cuomo, New York állam kormányzója.

MTI Világ

New York-i gázolás – 8 halott. Trump intézkedik

"Nem szabad megengedni, hogy az Iszlám Állam visszatérjen, vagy belépjen az országunkba, miután a Közel-Keleten és másutt is legyőztük őket!" - szögezte le Twitter-bejegyzésben szerdán Donald Trump amerikai elnök. Egyúttal elrendelte a belbiztonsági minisztériumnak a már előkészített szigorú határellenőrzési intézkedések azonnali életbe léptetését.

1 2 3 4 5 6 7
49

A címlapról ajánljuk