hvg.hu Itthon

Újra jár a 3-as metró a két ünnep között

December 23. és január 2. között este és hétvégén is közlekedik majd a 3-as metró. Csakúgy, mint az adventi vasárnapokon. De csak Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között.

hvg.hu Itthon

Itt egy újabb ötlet, a nonstop szilveszteri metró

Idén már született egy formabontónak nevezhető újítás a budapesti metróhálózattal kapcsolatban, és a Közlekedő Tömeg Egyesület szerint ezt meg lehetne fejelni egy újabbal, még ebben az évben.

hvg.hu Gazdaság

És akkor a BKK egyszer teljesítette, amit az utasok kérnek

Milliárdokat költöttek el a vásárlók a fekete pénteken, és nem maradtak el a szokásos trükközések sem. Mészáros Lőrinc cégei újra nagyot mentek, a BKK rájött, hogy hétvégenként éjjel sokan utaznak a városban, a MÁV pedig bocsánatot kért, amiért Szolnokig túszul ejtette utasait. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

hvg.hu Itthon

Éjszakai metrózásért kampányol Vitézy Dávid

Az elmúlt években Budapesten meghaladta az élet azt, hogy az utolsó metró 23:35-kor induljon, a belváros ugyanis nem ürül ki fél 12-kor – érvel a Közlekedési Múzeum megbízott igazgatója.

hvg.hu Gazdaság

És akkor elindult a metrópótlás, a Váci út felelt neki

Kisebb döccenőkkel, de jól indult el a 3-as metró felújítása miatti pótlás. Úgy volt, hogy decembertől sok ételautomata leáll, de aztán a képviselők észbe kaptak. Az infláció csak 2,2 százalékos, mi pedig utánajártunk, miért érezhetik ezt mégis magasabbnak a legtöbben. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

1 2 3 4 5 6 7
38

A címlapról ajánljuk