MTI Itthon

Orbán: Az ellenzéktől csak gyűlöletkampányra lehet számítani

Külföldi gazdasági és politikai érdekcsoportok Soros György vezetésével gyenge és zsarolható kormányt szeretnének Magyarországon – jelentette ki a Magyar Idők információi szerint Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz-KDNP országgyűlési frakciószövetség visegrádi kihelyezett ülésén, szerda este. Hozzátette: "Magyarország kormánya ma nem zsarolható, függetlenek vagyunk".

HVG Világ

Megpuhult a norvég Vaslady, és a választók ezt értékelték

A konzervatív párti Erna Solbergnek sikerült az, ami több mint három évtizedig nem jött össze egyetlen norvég politikusnak sem: a pártja egymás után kétszer megnyerte a skandináv ország parlamenti választását, és hosszas alkudozás után a napokban megalakíthatta második kormányát.

Domány András Világ

Igazi magyarázat nélkül cserél miniszterelnököt a lengyel kormánypárt

Beata Szydlo miniszterelnök csütörtökön fényesen megnyerte a parlamentben az ellenzék által kezdeményezett bizalmi szavazást, majd este – véget vetve a számára meglehetősen megalázó találgatásoknak – „lemondott”. A kormánypárt (Jog és Igazságosság) vezetősége szerint kiválóan dolgozott, de az új hazai és nemzetközi helyzet változtatást tesz szükségessé. Ám hogy mi ez az új helyzet, azt nem magyarázták meg.

1 2 3 4 5 6 7
12

A címlapról ajánljuk