Bejelentkezés  

Fotó: Kiment a második óráról, és többé nem jött vissza a 15 éves lány

Fotó: Kiment a második óráról, és többé nem jött vissza a 15 éves lány

A rendőrség keresi Szállási Petrát, aki március végén tűnt el a miskolci Szemere Bertalan Szakközépiskolából. A lakosság segítségét kérik.

Belerokkant sérülésébe az összevert miskolci zenész

Emberölés kísérletével vádolják azt a két férfit, akik két évvel ezelőtt Miskolcon rátámadtak egy helyileg ismert zenészre, és csaknem agyonrugdosták.

MTI

Családsegítőt próbáltak megerőszakolni egy közintézményben

Egy 37 éves miskolci férfi támadta meg a nőt: minden előzmény nélkül megütötte, a földre lökte és megpróbálta megerőszakolni. A rendőrség lezárta a nyomozást a tavaly nyári ügyben.

hvg.hu

Zsinórban érkeznek ezután az új villamosok Miskolcra

Egy hét múlva már három új villamoson utazhatnak a miskolciak. A tervezettnél egy hónappal hamarabb, hétfőn érkezett meg a borsodi megyeszékhelyre a harmadik Skoda-villamos. Az ígéretek szerint ebben a hónapban még kettő szerelvényt szállít le a cseh gyártó – írja a Minap.hu.

hvg.hu

Pánikszoba is lesz a lillafüredi DVTK Kalandparkban

Elöször épülhet futball témapark Magyarországon, a DVTK Kalandparkot közel egymilliárd forintból építik meg Miskolc-Lillafüreden.

MTI

15 éves lányt vittek vissza az intézetbe a rendőrök

Egy miskolci igazoltatáson derült ki, hogy a fiatal lány egy gyermekvédelmi intézményből távozott engedély nélkül.

hvg.hu

Zsiga Marcell perel aszfaltozásügyben

Zsiga Marcell perel aszfaltozásügyben

Személyes meghallgatással kezdődött szerdán a peres eljárás, amelyet Zsiga Marcell fideszes országgyűlési képviselő, Miskolc alpolgármestere kezdeményezett Tóta W. Árpád, a hvg.hu újságírója ellen.

Százakat venne fel a Vodafone a miskolci központjába

Százakat venne fel a Vodafone a miskolci központjába

A Vodafone a következő másfél évben tovább bővíti miskolci regionális ügyfélszolgálati központját – közölte kedden Diego Massidda, a társaság magyarországi vezérigazgatója.

MTI

Dagad a fizetésbotrány: egyre több a felháborodott pedagógus

Miskolc és Pécs után már Nyíregyházáról, Kecskemétről, Keszthelyről és Szigetvárról is jelentkeztek tanárok, akik kevesebb fizetést kaptak egyetemi végzettségük ellenére – írja a Blikk. A Klik szerint minden a törvénynek megfelelően zajlik.

hvg.hu

Zebrán gázolt a 84 éves bácsi – vezetésre alkalmatlannak nyilvánították

Az idős férfi nem is vette észre kanyarodás közben a gyalogost, aki zöld jelzésnél haladt át egy miskolci zebrán. A baleset tavaly ősszel történt, az ügy most zárult.

hvg.hu

Blikk: hamis szerződéssel vertek át tanárokat Miskolcon

Blikk: hamis szerződéssel vertek át tanárokat Miskolcon

A miskolci rendőrkapitányság közokirat-hamisítás miatt nyomoz az ügyben, egyelőre ismeretlen tettes ellen, mivel több tanárnak is kicserélte valaki a szerződésük előlapját, amelyen a bérük is szerepelt, így kevesebb fizetést kapnak.

Beteg gyerekeknek gyűjtött pénzt loptak el Miskolcon

Egy 44 éves miskolci férfi először egy üzlet kirakatát törte be, hogy hozzájuthasson az üveg mögött lévő adománygyűjtő dobozokhoz, amelyekben rákos, szívbeteg gyermekeknek gyűjtöttek pénzt.

MTI

Elkapták az utcán lövöldöző miskolci fegyverest

Egy családi ház előtt többször a levegőbe lőtt a gázpisztolyos férfi, majd meg is ütött egy másikat.

MTI

Orbán szerint Miskolc újra gazdasági fellegvár lehet

Az ország az elmúlt három-négy évben óriási utat tett meg, és ha ezt a következő években is megteheti, Miskolc újból a magyar gazdaság egyik fellegvára lesz – mondta Orbán Viktor a Miskolc Városi Televíziónak adott interjújában.

MTI

Takarmánynak szánt pékárut loptak a miskolci állatkertből

A 40 és 37 éves testvérpárt elfogták a rendőrök, beismerő vallomást tettek.

hvg.hu

Mélyszegénységben élől megfélemlítése miatt fordult ombudsmanhoz a TASZ

A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) szerint alapjogokat sért a Miskolci Önkormányzati Rendészet több szervezettel közösen tartott hatósági ellenőrzéssorozata. A jogvédő szervezet a Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Jogvédő Irodával (NEKI) közösen beadvánnyal fordult az alapvető jogok biztosához, hogy vizsgálja ki a megfélemlítő módon végrehajtott, kifejezetten a mélyszegénységben élőket érintő ellenőrzéseket - írta a TASZ kedden az MTI-t.

MTI

Szolgálaton kívüli NAV-os buktatta le az ismeretlen összetételű tisztítószereket

Egy miskolci százforintos boltban bukkantak hamisított mosóporra, öblítőre, samponra.

MTI

Késnek a vonatok a Nyíregyháza-Miskolc vonalon

Rakamaz és Görögszállás között elromlott a vasúti jelző- és biztosítóberendezés, ezért 15-20 perces késésekre kell számítani.

MTI

Miskolcra költözik a Waberer's-Szemerey

Miskolcra költözik a Waberer's-Szemerey

Száz új munkahely jött létre Miskolcon a közúti árufuvarozással és raktározással foglalkozó Waberer's-Szemerey Logisztika Kft. miskolci bázisán, a 3 milliárd forint értékű beruházást csütörtökön adták át.

MTI

Kocsonya miatt perelték be a miskolci önkormányzatot

Védjegybitorlással vádolja Miskolc önkormányzatát a Miskolci Kocsonyafesztivál alapítója. Rózsa Edit kártérítési kérelmet is benyújtott. A miskolci szóvivő szerint nincs a törvényszék előtt a kocsonya ügye.

MTI
12343

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X