hvg.hu Tech

Itt a magyar fejlesztésű mobiltelefon, 10 ezret már meg is rendeltek belőle

Moduláris elemekből konfigurálható mobiltelefont mutatott be a MOHAnet Mobilsystems Budapesten. A magyar fejlesztésű készülék lakossági és üzleti alkalmazási területen is használható, dedikált internet csatornán, állandó online elérhetőség mellett. A 11 éves múlttal rendelkező vállalat a Moniphone elnevezésű készülékkel letarolná a nemzetközi személyfelügyeleti eszközök piacát.

hvg.hu Itthon

Újabb lehúzásra derült fény a börtöntelefonok ügyében

Letétet is kéne fizetni az új börtöntelefonok után, 35 ezer forintot, ami rengeteg pénz a börtönviszonyok között, és úgy tudjuk, a tényleges életfogytiglant kapott elítéltektől is beszedi, holott vissza csak szabaduláskor fizetik. Az elítéltek lehúzásán nagyon jól jár valaki.

hvg.hu Vállalkozás

Állást mobilon? Ön szerint működik?

Keresett már állást a mobilján? Sikerrel járt? Mi alapján döntött egy ajánlat mellett, miért vetett el másikat? Töltse ki kérdőívünket, az első száz válaszadó magazint kap ajándékba.

-t- Élet+Stílus

Interaktív sörcímke

Óceánt lehet rekeszteni a sörforradalmat kirobbantó USA kisüzemi sörfőzdéivel. A versenyben mindenki nyerni akar.

hvg.hu Tech

Kijött Észak-Korea új okostelefonja

A diktatúra első teljes mértékben hazai gyártású és tervezésű mobilja lehet a Jindallae 3. Észak-Korea eddigi technológiai hozzáállását ismerve ez igen meglepő előrelépés, de csak ránézésre, hiszen az operációs rendszerrel és az alkalmazásokkal már lehetnek gondok.

1 2 3 4 5 6 7
32

A címlapról ajánljuk