MTI Vállalkozás

Betlizett az Apple Kínában, jól megy a Huawei

Megszerezte az első negyedévben a vezetést a már csak szerény mértékben növekvő kínai okostelefon-piacon a Huawei az OPPO cégtől az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat csütörtöki jelentése szerint.

hvg.hu Tech

És önnek milyen telefonja van? Mérgező anyagok lehetnek a hamis mobilokban

A gazdasági károk mellett súlyos egészségügyi és adatbiztonsági rizikójuk is van a hamis okostelefonoknak – állítja az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatala. Az EUIPO legfrissebb jelentésében foglaltak szerint az EU legális piaci szereplői évente átlagosan 14 millió készülék eladásától esnek el ezek miatt. Ha valami szokatlanul olcsó, az legalábbis gyanús.

hvg.hu Gazdaság

Van, amiben ott tartunk, mint Svájc, csak nem élünk vele

Hiába versenyképes technológiai értelemben a magyar mobilhálózat még a svájcival is, a felhasználók alig élnek az általa nyújtott lehetőségekkel – mondta a magyar Telenor új vezérigazgatója, Alexandra Reich a HVG hetilapnak adott interjúban.

Balogh Csaba Tech

Nokia 3310: miért is imádtuk annyira a legjobb mobiltelefont?

A 3310-es sokak szerint nemcsak a Nokia, hanem a mobiltelefonok történetének egyik legjobb (ha nem egyenesen a legjobb) darabja. 125 milliónál is többet értékesítettek belőle, és egy eddig mindig megbízhatónak bizonyult kiszivárogtató most közölte: február végén a Nokia nagy visszatérésével a legendás 3310-es is visszatér. A finnek nemzeti hőse személyesen.

hvg.hu Gazdaság

Mire itt a nyári szünet, vége a roamingdíjnak Európában

Idén júniusban fel lehet írni a táblára krétával: G, NG, ING... ROAMING. A nyári szünetre időzítve ugyanis megszűnik az unión belüli felár telefonálás és adatforgalmazás esetén. A végső megállapodásra hajnalban bólintottak rá a felek Brüsszelben.

hvg.hu Itthon

Kiderült, miért rúgott ki Pintér két börtönparancsnokot - videó

A modern tiszalöki börtönben szilveszteri bulijukat videózták a rabok, majd a felvételt el is küldték a rokonoknak. Egy szombathelyi rab pedig egyenesen a börtönből frissítgeti Facebook-oldalát. Becsempészett mobilok miatt repülhetett tehát a két említett börtön vezetője.

1 2 3 4 5 6 7
37
A címlapról ajánljuk