hvg.hu Itthon

Elszabadult egy mozdony Ferencvárosban, nagy a káosz - fotók

A mozdony személyzet nélkül gurult ki szombaton a ferencvárosi pályaudvarról, majd egy úgynevezett földkúpnál sikerült megállítani – számol be az Indóház.hu. A közlekedési portál szerint nagy szerencse, hogy nem jött szembe a szerelvénnyel másik jármű. A mozdonyt vissza kell emelni a vágányra. A művelet nem lesz egyszerű.

HVG Vállalkozás

Orosz óriás érkezik Dunakeszire

Vasúti személykocsikat és villamosokat gyártana Magyarországon az orosz Transmashholding (TMH), amelynek magyarországi leányvállalatát, a Transmashholding Hungary Kft.-t már bejegyezte a cégbíróság.

MTI Itthon

Kővel dobtak meg egy vonatot, megsérült a mozdonyvezető

Megdobta az egyik mozdony szélvédőjét egy kővel egy fiú a kónyi vasútállomáson, az üveg betört és megsérült a mozdonyvezető – erősítette meg a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrség az iho.hu közlekedési portál információját. Az eset még augusztus 12-én történt, a fiút azóta elfogták.

hvg.hu Autó

Nyitott sorompónál jött a vonat Zamárdiban: van is, meg nincs is magyarázat

Egy magán vasúttársaság Gyékényesre tartó mozdonya ment át szombaton Zamárdiban azon az átjárón, ahol nyitva volt a sorompó, és a szerelvény érkezésekor már a fényjelzés sem működött – derült ki a MÁV tájékoztatásából. A vasúttársaság szerint a masiniszta tudott arról, hogy nem jó a sorompó, de félreértette annak számát, és az átjáróban a megengedettnél nagyobb sebességgel haladt ár, bár próbált fékezni.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk