hvg.hu Nagyítás

Így telik az idei március 15-e

Miközben Orbán Viktor látszólag nyugodtan, mosolyogva hirdetett újabb harcot Brüsszel ellen, a Nemzeti Múzeum előtt a kormányfő ellen fütyölve tüntetők az őket gyalázókkal dulakodtak. Az ünnepre érkező lengyelek már nem feltétlen hívei Orbánnak, inkább csak magukat szórakoztatták. Volt még Momentum-piknik, séta az új köztársaságért, díjak a Parlamentben, de a Jobbik is mozgósított. Képek a napról.

hvg.hu Itthon

Majtényi: Órák alatt megváltozhat minden - percről percre

Orbán Viktor harcias beszédet mondott, közben a tömegben fütyülők és őket gyalázók dulakodtak, a Jobbik és az MSZP fenyegetőzött, a Momentum a ligetben piknikezett, Majtényi Lászlóék sétáltak egyet a köztársaságért, majd a volt államfőjelölt felsorolta a civilek követeléseit.

Markó Béla Világ

Markó Béla: A vesztes-vesztes játszma

Hosszú időbe került, amíg román és magyar oldalon egyaránt érvényesíteni lehetett azt az elvet, hogy akkor is meg kell próbálni együttműködni, amikor számos kérdésről nem gondolkozunk egyformán. De a magyar-román viszony elromlott. Nehéz lenne megmondani, kinek van nagyobb vétke ebben: Bukarestnek vagy Budapestnek.

MTI / hvg.hu Itthon

Váratlanul kiderült, hogy lecserélték Kocsis Mátét

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint fizetett provokátorok zavarhatják meg a vasárnapi állami ünnepséget. Az csak ma derült ki, hogy a kommunikációs igazgató már szeptember óta nem Kocsis Máté.

hvg.hu Itthon

Lehetne egy politikamentes ünnepünk, de majd meglátjuk - percről percre

Orbán Viktor Rióban van, pártok nem hirdettek rendezvényeket, jönnek a megszokott programok, a Fidesz a népszavazáskampányt is egy-két nappal későbbre ígérte, egyszóval valóban lehetne egy ünnep, amikor kevesebb szó esik politikáról. De majd meglátjuk. Átadják azért a Szent István-rendet, és azért Bayer Zsolt óta tudjuk, hogy itt bármi megtörténhet, Áder János is beszél, itt-ott mások is, szóval azért még minden benne van a pakliban. Kövesse az eseményeket percről percre a hvg.hu-val.

1 2 3 4 5
A címlapról ajánljuk