hvg.hu Itthon

Idén is érvényes a tiltás, magyar diplomaták nem vehettek részt a román ünnepi fogadásokon

A Külgazdasági és Külügyminisztérium továbbra is érvényben tartja azt a tavaly kiadott utasítást, amelynek értelmében magyar diplomaták nem ünnepelhettek együtt a románokkal december elsején, a román nemzeti ünnepen. A hvg.hu ezzel kapcsolatos kérdésére a tárca azt felelte, idézzük: Minden utasítás annak visszavonásáig van érvényben.

hvg.hu Nagyítás

Így telik az idei március 15-e

Miközben Orbán Viktor látszólag nyugodtan, mosolyogva hirdetett újabb harcot Brüsszel ellen, a Nemzeti Múzeum előtt a kormányfő ellen fütyölve tüntetők az őket gyalázókkal dulakodtak. Az ünnepre érkező lengyelek már nem feltétlen hívei Orbánnak, inkább csak magukat szórakoztatták. Volt még Momentum-piknik, séta az új köztársaságért, díjak a Parlamentben, de a Jobbik is mozgósított. Képek a napról.

hvg.hu Itthon

Majtényi: Órák alatt megváltozhat minden - percről percre

Orbán Viktor harcias beszédet mondott, közben a tömegben fütyülők és őket gyalázók dulakodtak, a Jobbik és az MSZP fenyegetőzött, a Momentum a ligetben piknikezett, Majtényi Lászlóék sétáltak egyet a köztársaságért, majd a volt államfőjelölt felsorolta a civilek követeléseit.

1 2 3 4 5

A címlapról ajánljuk