hvg.hu Itthon

Rekord a vizes vébén: napi 1440 percet melózik egy rendőr

Mi, firkászok a rendőrséget zargatjuk a vizes vébé mindenféle biztonsági kérdéseivel, holott mehetnénk direktben a kft.-hez, amelyikhez kiszervezték e nemes feladatot. Ha mégis írunk róluk valamit, abban sincs köszönet, tele van a józan észnek ellentmondó infóval (értsd: hülyeséggel) – ezekkel a tényekkel szembesített bennünket a rendőr, aki valószínűleg nagyon várja a kormány kedvenc sporteseményének végét.

hvg.hu Autó

Nézze meg ezt a videót, ön is drukkolni fog a kamionosnak

A kamion sofőrje egy vasúti átjáróban tanácstalankodott, amikor a kamion pótkocsija mögött egyszer csak lecsukódott a sorompó. A sofőr gyorsan megpróbálta lehajtani a sínekről – de vajon sikerült neki ezt idejében megtenni?

hvg.hu Sport

Segítsen nekünk értelmezni a vizes vb tiltó jeleit!

A szurkolói zónákba vagy az uszodákba érkező szurkolók több helyen is találkozhatnak azzal a táblával, amely felsorolja, mit nem vihetnek be magukkal a helyszínre. De a tiltó ábrák között azért nem mindegyik egyértelmű.

hvg.hu Sport

Igazságot a vizes vb szökőkútjának!

Igazán nem mondhatni, hogy központi helyre került az a különleges szökőkút, a Fontana, amelyet a vizes világbajnokság múlt pénteki, grandiózus megnyitóján szimbolikusan Egerszegi Krisztina indított be.

1 2 3 4 5 6 7
22
A címlapról ajánljuk
Még több hír a Samsung támogatásával