hvg.hu Itthon

Törökországból mentik Eleket, a magyar gólyát

Isztambulból hoznak haza egy nálunk, kézzel felnevelt gólyát, miután a melegebb égtájra vándorlás közben megcsapta az áram. Egyike a Dömösön nevelt madaraknak, ahol nemrég egy társát, Zoknit halálos áramütés érte.

hvg.hu Élet+Stílus

Felejthetetlen tortát kapott az 50 éves Viszkis rabló – fotó

A Viszkis rablóként ismert Ambrus Attilát különleges tortával lepték meg ötvenedik születésnapja alkalmából, az édesség fotóját megosztotta a Facebookon. A torta megálmodója egy fontos állomást sem akart kihagyni, így a dekoráció között van whiskey-címke, régi OTP-logó, marcipánpisztoly, marcipánbilincs, fotó egy rabruháról és egy újrakezdést szimbolizáló fotó a kerámiát gyártó ünnepeltről.

hvg.hu Világ

A Femen sem felejtkezett el a szülinapos Putyinról – videó 18+

A meghökkentő performanszairól ismert ukrán feminista jogvédő szervezet is gondoskodott a szombaton 65. születésnapját ünneplő orosz elnök köszöntéséről. Nem mástól merítettek ihletet, mint Marylin Monroe-tól, aki 1962-ben énekelt híressé vált születésnapi köszöntőt, híressé vált ruhájában Kennedy elnöknek. A Femen kijevi Marylinje a szervezet hagyományainak megfelelően kissé hiányos öltözetű volt, és hatalmas taps helyett őt rendőrök várták a fellépése után.

1 2 3 4 5 6 7
55

A címlapról ajánljuk