hvg.hu Tech

Ilyen lehetett a világ első virágja

A Nature Communications című lap készítette el a virágok 140 millió éves evolúciójának történetét, és megalkották, hogy hogy is nézhetett ki az első virág a világon.

hvg.hu Kult

Egy borjú formájában érkezett a Földre a KISS-rajongók istene – fotó

Akár zarándokhellyé is válhat az a texasi farm, ahol múlt pénteken egy olyan borjú született, amely hasonlít a KISS együttes frontemberére. Pontosabban a patás fekete-fehér szőrének olyan rajzolata van, mint amilyet Gene Simmonsra pingálnak fel, ha színpadra lépnek. A The Washington Post szerint a farm Kerrville közelében található, nagyjából száz kilométerre északnyugatra San Antoniótól. A borjú a Genie nevet kapta, és mivel ennyire különleges, gazdái azt ígérik, hogy nem küldik vágóhídra.

hvg.hu Élet+Stílus

Extrém kutyajelmezversenyt rendeztek

Mióta egyre nagyobb teret hódítanak a kutyaruhák, és a gazdák - a ruhák valódi funkciójukon túllépve - szinte művészi szintre emelték az ebek öltöztetését, talán már nem is olyan meglepő, hogy versenyt rendeztek nekik.

1
5 6 7 8 9
32
A címlapról ajánljuk
A jogászok után újra a cukrászoké a terep a Hauerben

A jogászok után újra a cukrászoké a terep a Hauerben

Nem lesz Hauer-krémes a nagy múltú pesti cukrászdában, amely a hétvégén nyit újra több mint tíz év kényszerszünet után. Ennek azonban semmi köze ahhoz, hogy a hányatott sorsú Hauert most nem a család éleszti fel.