hvg.hu Ingatlan

Nyaralót venne? Tavaly még jó ötlet volt

Nehezen megfizethető luxussá válhat a nyaralóvásárlás; van, ahol 20 százalékkal is emelkedtek az árak. Siófokon és Balatonfüreden több mint 600 ezer forintot kérnek egy négyzetméterért.

hvg.hu Ingatlan

Nyaralót venne? Jobban jár, ha vár vele

Amíg a lakásvásárlást nem érdemes halogatni, mert az árak folyamatosan emelkednek, addig a nyaralók megvételével célszerű várni - írja a Magyar Nemzet ingatlanpiaci elemzésekre hivatkozva.

hvg.hu Itthon

Rogán hivatalos fizetése mind ráment a nyaralójára

Az Átlátszó szakemberekkel felbecsültette a félig Rogán Antal tulajdonában lévő balatonlellei nyaraló felújítási költségeit és az derült ki, hogy arra valószínűleg ráment a miniszter egész éves hivatalos fizetése. De akkor ki fedezte az összes többi kiadását?

hvg.hu Gazdaság

Lakást venne? Érdemes őszig várni

Kicsit mérsékeltebb most a kereslet az ingatlanpiacon, mint az év elején volt, a visszaesés már májustól érezhető, a meleg csak rátett egy lapáttal. Július végén érkeznek azonban az egyetemisták, majd következik egy ingatlanpiaci szempontból forró ősz, ahol az eddigi keresleti piac akár kínálativá is válhat, magával hozva az árak csökkenését.

hvg.hu Gazdaság

Minimalista üvegpalotát építtet Matolcsy fia a Balatonnál

Balatonfüreden épít házat Matolcsy Ádám, a jegybankelnök fia. Az épület kivitelezését ugyanaz a cég végzi, amely a jegybanki alapítványok milliárdos beruházásait irányítja – írja a Népszabadság. A kivitelező cég szerint a nyaraló 40 millió forintba kerül. Matolcsy Ádám a lapnak azt mondta: mezőgazdasági melléképületként valamint pihenésre használja majd az ingatlant.

hvg.hu Itthon

Áder, a jó szomszéd: 24 órában védik a testőrök a nyaralóját

Áderék kisoroszi nyaralója a Duna-parton áll, a köztársasági elnök, bár egyre ritkábban jár ki, olyankor szívesen lebiciklizik horgászni a tóhoz, családjával önfeledten fagyizik a faluban. A helyiek szeretik, mert kedves, közvetlen, és még előre is köszön. Minden lépését nyomon követik a civil ruhás testőrök.

hvg.hu Itthon

Szijjártó balatoni nyaralója ma a téma

Egyhektáros balatonedericsi telken áll Szijjártó Péter nyaralója, plusz a telken egy másik épület is található. Szijjártó úgy vett telkeket a nyaralóhoz, hogy közben még félre is tudott tenni pár milliót évente.

hvg.hu Ingatlan

Most lehet olcsón nyaralót venni

Egy év alatt a legtöbb megyében számottevően csökkent az eladásra kínált nyaralók ára, jelenleg átlagosan 122 ezer forintot kell fizetni egy négyzetméterért - derül ki egy felméréséből. A "klasszikus" Balaton környéki megyékben a legszembetűnőbb az árzuhanás, míg Fejér és Komárom-Esztergom megyében jelentős a növekedés.

1 2 3 4 5 6

A címlapról ajánljuk