hvg.hu/MTI Itthon

Kemény választ küldtek Sorosék Pécsre

Soros-ellenes nyilatkozatot fogadtak el Pécsen, a Soros-alapítvány egyik támogatott szervezetét pedig megakadályozták egy irodabérlésben, mire a Nyílt Társadalom Alapítvány kemény hangú közleményben reagált. Azt írták, az ilyen megfélemlítő akciók a magyar történelem legsötétebb időszakait idézik.

hvg.hu Sport

Pintér + Storck = Christoph Daum

Elképesztő összművészeti performansszal állt az ország és világ elé Christoph Daum német edző, a román válogatott feje, amikor lemondásáról kérdezték. Mintha Bernd Storckot és Pintér Attilát vegyítették volna össze.

hvg.hu Itthon

Miért hallgatja el a sajtó, hogy Orbánnak még egy oroszellenes állásfoglalásra is volt ideje?

Orbán Viktor Máltán részt vesz az Európai Néppárt kongresszusán, amitől az Origo szerint a nemzetközi sajtó is elájult, mert közelről láthatták munkabírását. Ezen elfogadtak egy, az orosz dezinformációs politikát keményen támadó nyilatkozatot, erről viszont a kormánybarát hírportálokból tájékozódó honfitársaink nem értesülhettek.

MTI Sport

Udvariaskodnak az osztrákok a holnapi meccs előtt

Az osztrák labdarúgó-válogatott részéről Marcel Koller szövetségi kapitány és Christian Fuchs csapatkapitány udvariasan dicsérte a magyar csapatot a két együttes keddi Európa-bajnoki mérkőzése előtt.

hvg.hu Itthon

Biodíszlet-ellenes nyilatkozat aláírására kérik a parlamenti képviselőket

Az Eötvös Károly Intézet az országgyűlési képviselők és más politikusok bevonásával szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy a törvény szerint tilos a pártpolitizálás közoktatási intézményekben. Egy nyilatkozatot küldtek illetve küldenek nekik, és kérik tőlük: írják azt alá, és ezzel vállalják például, hogy nem mennek politikusként, saját céljaik érdekében közoktatási intézménybe, vagy nem fotóztatják magukat gyerekekkel, diákokkal.

hvg.hu Itthon

Menedék: "Orbán retorikája arcul csapja a magyar nemzetet"

A miniszterelnök bevándorlást kárhoztató nyilatkozatára reagált a Menedék Egyesület. Mint írták, nem vall politikusi bölcsességre a párizsi terrorcselekmények áldozataira emlékezés napján bevándorlásellenes szólamokat hangoztatni. Szerintük Orbán Viktor azt a téveszmét terjeszti, hogy az embertelen terrorizmusért a bevándorlás a felelős.

1 2 3 4 5 6

A címlapról ajánljuk