MTI Sport

Buffonnak nincs még itt a vége

A kapus mégsem vonul vissza a válogatottságtól, pedig két héttel ezelőtt könnyek között jelentette be, hogy többet nem lép pályára a Squadra Azzurrában.

hvg.hu Sport

Cannavarót 10 hónap börtönre ítélték

2014 októbere óta nyomoznak a Madrid és az olasz válogatott egykori sztárja ellen adócsalás gyanújával. Feleségével és öccsével együtt bementek abba a nápolyi villájukba, amelyet a hatóság az üggyel összefüggésben zár alá vett, emiatt ítélték 10 hónap börtönre.

hvg.hu Sport

Kétszer győzte le a rákot az olasz válogatott újonca

Miután óriási lelkierejének köszönhetően kétszer is legyőzte a rákot, Francesco Acerbi kedden debütált az olasz válogatottban az Albánia elleni felkészülési mérkőzésen. A mindössze 26 éves játékos első válogatottsága így külön jelentőséggel bír – írja a Nemzeti Sport Online.

MTI Sport

Augusztusban kaphat új kapitány az olasz válogatott

Augusztusban dönt az Olasz Labdarúgó Szövetség a válogatott új szövetségi kapitányáról. A poszt Cesare Prandelli lemondásával üresedett meg múlt héten, miután a csapat kiesett a brazíliai világbajnokságról.

hvg.hu Vélemény

Suárez egy lerágott kart csócsál – a harapós uruguayi beindította a mémgyárat

A fél világnak leesett az álla, amikor az uruguayi Luis Suárez egy ütközésnél vállon harapta Giorgio Chiellinit a dél-amerikai csapatnak egyébként továbbjutást hozó Olaszország–Uruguay-csoportmeccsen. Nem csoda, hogy sosem látott tempóra kapcsolt a mémgyár, hogy vizuálisan és kulturálisan is leüsse ezt a magas labdát. Suárezt ábrázolták Hannibal Lecterként és húsevő szörnyetegként, ő volt a Cápa Spielberg filmjéből, és még a fülharapó Tysonnal is összehozták.

MTI Sport

Az olasz bukta után Prandelli felajánlotta lemondását

Felajánlotta lemondását Cesare Prandelli szövetségi kapitány, miután kikaptak Uruguaytól és az olasz csapatnak haza kell utaznia a vb-ről. Prandelli ugyanakkor azt is kifejtette, meglopva érzik magukat a mexikói játékvezető ténykedése miatt.

NIL Sport

Ezt nézze ma: egy világbajnok megint hazamegy

Ma is négy mérkőzést játszanak a foci-vb csoportköreinek utolsó fordulójában: hattól a D csoportban biztos továbbjutó (!!!) Costa Rica játszik a mindenképpen kieső Angliával, illetve a tizenhat közé jutásért ki-ki meccset vív Olaszország és Uruguay, míg a C-ben a tizenhatba már bejutott Kolumbia Japánnal, Görögország pedig Elefántcsontparttal csap össze. Számoltunk, forgatókönyveket vázoltunk, tippeltünk. A hvg.hu szubjektív ajánlója.

1 2 3 4 5

A címlapról ajánljuk