hvg.hu Tech

Mik ezek a furcsa figurák ma a Google keresőjében?

Százhúsz évvel ezelőtt éppen ezen a napon kezdődött az első újkori olimpia. Az 1896. április 6-án, Athénban megrendezett első újkori olimpián még csak 14 ország vett részt. A sporttörténeti esemény emléke előtt tisztelet ma a Google.

hvg.hu Gazdaság

És akkor eldurrant a buszosok agya

Sztrájkot hirdetnek a Volánbusz sofőrei, mert írd és mondd: nulla százalékos béremelést kínáltak nekik. Hódmezővásárhelyen nagyon luxus klotyókat gyártanak, viszont az Ikeára rájár a rúd, megint vissza kell hívnia egy terméket áramütés veszélye miatt. Egyéves a boltzár, de nem annak jó, akiért elrendelték. Ötmilliárdot már el is tapsoltak a logo nélküli magyar olimpiai pályázatra, megint felpörgött a törvénygyár. A hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

MTI Sport

Menekültek is versenyeznek az olimpián

Megalakult a menekültstátusú sportolók ötkarikás csapata, amelynek tagjai közül a kvótát szerzők az olimpiai zászló alatt versenyezhetnek majd a nyári riói játékokon.

hvg.hu Itthon

Négyszer fizethet hasonló anyagért a kormány az olimpiai pályázat során

Eddig 720 millióba került az 2024-es budapesti olimpiai megvalósíthatósági tanulmány, illetve a pályázat első szakaszában leadott jelentkezési lap kitöltése a magyar adófizetőknek. Amennyiben a magyar pályázat továbbjut a hátralévő két körbe, lényegében még két alkalommal fizethet a kormány az első körös 240 millió forinthoz hasonlóan a megbízást vállaló PricewaterhouseCoopers vállalkozásnak, bár a vállalkozás csak a saját tanulmányát másolja újra és újra.

1 2 3 4 5 6 7
26
A címlapról ajánljuk