hvg.hu Sport

Olimpia – az oroszok visszatérhetnek

Eltörli az Oroszország kitiltásáról hozott döntést a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB), ha az orosz versenyzőknek nem lesz több doppingügyük a phjongcshangi téli olimpián. Viszont az ötkarikás játékokon semleges versenyzőként részt vevő oroszok a záróünnepségen még nem vonulhatnak fel országuk zászlajával – erről döntöttek a NOB vezetői.

hvg.hu Sport

Jászapáti Petra 6. 1500-on, Liu Shaolin Sándornak nem sikerült a 1000-es döntő - téli olimpia percről percre

A magyar érdekeltekkel zajlott rövidpályás gyorskorcsolyán a pjongcsangi olimpia szombati napján volt/lesz még curling, férfi műkorcsolya, síakrobatika, női szuperóriás-műlesiklás, jégkorong, 4x5 km-es női sífutóváltó, női tömegrajtos 12,5 km-es sílövészet, női szkeleton, férfi síugrásban nagysánc egyéni döntő.

hvg.hu Sport

Újabb doppingbotrány – most a sífutók, és újra az oroszok

Néhány nappal a phjongcshangi téli olimpia kezdete előtt újabb doppingbotrány tört ki: a Sunday Times című brit lap és az ARD német tévéállomás beszámolója szerint több száz sífutót annak ellenére nem tiltottak el a versenyzéstől az utóbbi években, hogy az általuk leadott vérminták doppingolásra utaltak.

hvg.hu Itthon

Budapest újra olimpiára pályázhat

Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke arról beszélt, hogy egy népszavazás után a főváros ismét megpályázná az olimpiarendezést.

1 2 3 4 5 6 7
59

A címlapról ajánljuk