hvg.hu Gazdaság

A nap, amikor kiderült, miért kevés Garancsinak a 378 milliós osztalék

Egy nap, öt hír, amiről mindenki beszél: Újabb és újabb merényletek történnek Németországban; kiderítettük, hogyan garantálja az állam a hasznot a neki kedves nagyvállalkozónak az onlinepénztárgép-bizniszben; sikerült tisztázni az euróbevezetés meglévő és hiányzó feltételeit; máris bejelentkezett az országból kiutált Uber utódja; az orosz úszók közül hetet tiltottak el Riótól doppingügyek miatt.

MTI/hvg.hu Sport

Galéria: A magyar férfi és női vízilabda-válogatott éremért utazik az olimpiára

Hétfőn sajtótájékoztatót tartott mind a férfi, mind a női vízilabda-válogatott: mindkét csapat kapitánya éremre számít. A férfi pólósok kirobbanó formában vannak, ugyanakkor női játékosok még csak 85%-on állnak, de még van idejük a startig. – Galériánkban mutatjuk, milyen az a fizikai állapot valójában, vagyis milyen volt a csapatok hétfői nyílt edzése.

hvg.hu Világ

Tippeket ad az Iszlám Állam az olimpiára

A magát Brazíliai Kalifátusnak nevező helyi szervezet az interneten kezdett propagandaanyagok közlésébe portugál nyelven. Ezekben többek között arra is adnak eligazítást, hogyan érdemes támadni a világ legfontosabb sporteseményét.

hvg.hu Itthon

A nap, amikor egy kopejkát sem adnánk az oroszok olimpiai indulásáért

Egy nap, öt hír, amiről mindenki beszél: nagyon úgy néz ki, nem lehetnek ott a riói olimpián az orosz sportolók; Törökországban olyan feszült a helyzet, mintha a puccskísérlet nem bukott volna meg; mindenki nyugodjon meg, az új KRESZ nem jelent új vizsgát; korán kelt, mégsem adhatott interjút a közmédiában az LMP új társelnöke; a technikai (szerver)gondok ellenére is tovább tart a pokémon-boom.

hvg.hu Sport

Kizárják az összes oroszt a riói olimpiáról?

Az orosz sportolók valamennyi nemzetközi versenytől eltiltását javasolja a Nemzetközi Doppingellenes Szervezet (WADA). Az augusztusi riói olimpiai játékokra is vonatkozó kezdeményezést már kedden megvizsgálja a Nemzetközi Olimpiai Bizottság. A WADA szerint az orosz sportolók tömegesen és állami segédlettel doppingoltak.

hvg.hu Sport

Megvan az olimpia dala - videó

Katy Perry 2013 után először jelentkezik dallal - a Rise a riói olimpiára készült, a játékok egyik indulója lesz.

hvg.hu Élet+Stílus

Film készült az egyik legismertebb drámai sportbalesetről

Az 1984-es Los Angeles-i olimpia 3000 méteres döntőjén egymásnak ütközött két futó, Zola Budd és Mary Decker. Történetükről dokumentumfilm készül, a két volt sportoló a forgatáson találkozott először a híres incidens után. Mutatjuk a balesetet is.

hvg.hu Itthon

A nap, amikor megtudtuk, hogy szupertitkos ügynökök vegyülnek közénk

Egy nap, öt hír - amiről ma este beszélnek: finoman elkezdtük gyógyszerhiánytól tartani; kiderült, a győri Audi-gyár önmagában is képes megütni a magyar gazdaságot; mégis megnézik, el kell-e halasztani az olimpiát a zikavírus miatt; sírásóverseny volt Magyarországon.

MTI Sport

Carter miatt bukhatja egyik olimpiai aranyát Bolt

A 4x100 méteren aranyérmes váltó tagja, Nesta Carter lehet az a jamaicai olimpiai bajnok, aki fennakadt a 2008-as pekingi játékokon levett doppingminták újraelemzésekor. Ha a B próba megerősíti a csalást, Cartert eltiltják, és a váltót megfosztják az első helyétől. A stafétában Carter mellett futott még Usain Bolt, Asafa Powell és Michael Frater. Bolt hatszoros olimpiai bajnok, kizárás esetén azonban elveszti az egyik aranyérmét.

1 2 3 4 5 6 7
27
A címlapról ajánljuk