hvg.hu Ingatlan

Gombnyomásra adná a Google a lakást, a bútort és az albérlőt is – jön a lakásökoszisztéma

A bank nemcsak lakást ajánl, hanem lebonyolítja a vásárlást, bebútorozza az ingatlant, és még bérlőt is keres. Éveken belül óriásira nőhet az instant ingatlanbefektetések piaca, melyért a bankoknak a fogyasztókról hatalmas adatbázisokkal rendelkező nagy techcégekkel, például a Google-lal vagy az Amazonnal kell majd megküzdeniük.

hvg.hu Gazdaság

A svájciak imádják a pénzt

Miközben megállíthatatlanul terjed szerte a világon az online pénzmozgás, addig a svájciak képtelenek leszokni a készpénzről.

Invitel

Hatékonyabban szeretne online kommunikálni vevőivel? Így tegye!

Sok magyar kisvállalkozás a szűkös anyagi erőforrások miatt nem kommunikál hatékonyan ügyfeleivel vagy nincs is jelen az online világban, pedig ez nem pusztán pénz kérdése. Ha ezt a néhány tippet és szabályt betartja, jelentősen növelheti cége internetes jelenlétét és ezáltal javíthat megítélésén is.

Molnár Csaba Gazdaság

Már Varsóban söpröget a magyar online takinéni

Egy magyar startup megvalósította azt, amit nagyon sok induló cég tervez és ígér, de általában nem sikerül nekik. Szinte napra pontosan egyéves működés után kilépett a nemzetközi piacra a Rendi, az online takarítószolgáltatást indító és felfuttató vállalkozás. Lengyelországban azonban olyan helyzetbe kerül, amit itthon még nem tapasztalt.

hvg.hu Kult

Felmondott a Blikk.hu főszerkesztője

Majoros Krisztinát tavaly decemberben nevezték ki, és a Blikk.hu digitális stratégiájáért és az oldal tartalmainak felügyeleteiért is felelt.

hvg.hu Gazdaság

Hivatalos: eltűnik az újságárusoktól márciusban a The Independent

Megszűnik a brit The Independent című napilap nyomtatott, valamint annak vasárnapi kiadása, az Independent on Sunday – jelentették be a tulajdonosok péntek délután. Egyelőre nem tudni, mi lesz a lap munkatársaival. A The Independent online változata megmarad, de még kérdéses, hány embert vehetnek át oda.

hvg.hu Itthon

Az NKH volt elnökére bízták a közmédia online megújítását

A közmédiánál folytatja pályafutását Nobilis Márton, a Nemzeti Kommunikációs Hivatal volt vezetője. Az Új Média és Teletext Kft. ügyvezetőjeként a közmédia online felületeinek megújításáért felel majd – erősítette meg a Népszabadságnak az MTVA.

Dercsényi Dávid Itthon

Kipróbáltuk, hogyan csalhat a bevándorlásügyi kérdőívvel

Immár a neten is konzultálhat a kormánnyal bevándorlásügyben: az irányított és sugalmazott kérdésekre akár többször is válaszolhat, ha van némi türelme. Nagyon könnyű csalni – újabb bizonyíték ez a kormány bevándorlás- és konzultációügyben mutatott cinizmusára.

MTI Itthon

Megjelölik júliustól a biztonságos online patikákat

Júliustól egy logó segítségével lehet majd beazonosítani a biztonságosan működő online gyógyszertárakat az unió tagállamaiban, így Magyarországon is. A gyógyszerészeti intézet továbbra is arra figyelmeztet, hogy csak biztonságos helyről szabad gyógyszert venni.

hvg.hu Kult

Itt a teszt, amely kiszámolja, hány angol szót ismerünk

A Genti Egyetem szakemberei olyan online tesztet készítettek, amellyel bárki felmérheti, milyen az angol szókincse. A kitöltéséhez nem elég konyhanyelvet beszélni, magasabb szintű tudásra van szükség, de bátran nekifoghatnak a középszinten beszélők is. Az ingyenes teszt kicsit csalóka, mert nem létező szavakat is feldob.

1 2 3 4 5 6 7
41

A címlapról ajánljuk