Nagy Gábor Vállalkozás

Azt hiszi, a netes vásárlás egyenlő a spórolással? Hát, sajnos téved

Ökölszabályként kezelik, hogy az online vásárlás segít megóvni a környezetet, hiszen a jól szervezett házhoz szállítással temérdek károsanyag-kibocsátás takarítható meg. A helyzet azonban nem ilyen egyszerű - ahogyan az a HVG Fenntartható fejlődés című különszámának cikkéből is kiderül.

hvg.hu Vállalkozás

Rákaptak a magyarok az online élelmiszervásárlásra

Az internetes vásárlási gyakoriság növelése már fontosabb tényezője a piac bővülésének, mint az új vásárlók bevonása, rövid távon ugyanis nem várható új, érdemi vásárlóerővel rendelkező rétegek tömeges megjelenése a szektorban – derül ki a GKI Digital és az Árukereső.hu közös kutatás-sorozatának idei harmadik felméréséből.

hvg.hu Tech

Ha így kérik a PIN-kódját, meg ne adja

Hogy a karácsonyi ajándékozás valóban öröm legyen, érdemes egy kis időt szánni a biztonságos kártyahasználatra, a kockázatmentes webáruházak kiválasztására.

hvg.hu Én és a Cégem

Az Alibabát és Amazont is lenyomhatják a magyar kkv-k

Sokkal versenyképesebbek a kis cégek online, ahol még a globális szereplőkkel is fel tudják venni a versenyt. De mit kell ehhez tenniük? Milyen változásokra készülhetnek az online vásárlók, és miért nem kell félnünk attól, hogy holnaptól a robotok járnak be dolgozni helyettünk? A Digital Hungary konferenciát szervező cég igazgatóját, Csermely Ákost kérdeztük.

1 2 3 4 5 6

A címlapról ajánljuk