hvg.hu Tech

Ha így kérik a PIN-kódját, meg ne adja

Hogy a karácsonyi ajándékozás valóban öröm legyen, érdemes egy kis időt szánni a biztonságos kártyahasználatra, a kockázatmentes webáruházak kiválasztására.

hvg.hu Én és a Cégem

Az Alibabát és Amazont is lenyomhatják a magyar kkv-k

Sokkal versenyképesebbek a kis cégek online, ahol még a globális szereplőkkel is fel tudják venni a versenyt. De mit kell ehhez tenniük? Milyen változásokra készülhetnek az online vásárlók, és miért nem kell félnünk attól, hogy holnaptól a robotok járnak be dolgozni helyettünk? A Digital Hungary konferenciát szervező cég igazgatóját, Csermely Ákost kérdeztük.

hvg.hu Gazdaság

Átalakul a Bónusz Brigád

Főként személyi és stratégiai változások történtek és vannak folyamatban a Bónusz Brigádot működtető Skoopy Kft.-nél. Többek között új operatív igazgató került a közösségi vásárlással foglalkozó cég élére, de a két alapító továbbra sem megy nyugdíjba. Mindemellett új projektek is szerepelnek az elképzelések között.

hvg.hu Gazdaság

Jön a Black Friday, itt a kisokos netes vásárláshoz

Érdemes odafigyelni minden részletre internetes vásárláskor, ha valaki például a közelgő Black Friday napján szeretne valamilyen műszaki cikket venni. Online vásárláskor is kötelező számlát adni, és nemcsak a vételárat, hanem a kiszállítás díját is vissza kell fizetni a vevőnek, ha meggondolja magát az átvételtől számított tizennégy napon belül. Jótanácsok a Budapesti Békéltető Testülettől.

1 2 3 4 5 6
A címlapról ajánljuk