HVG Itthon

Medián: Második a Jobbik

Nem történt drámai változás a pártok erőviszonyaiban, bár kisebb elmozdulások kiolvashatók a Medián idei első felméréséből.

MTI Itthon

Régi fényében tündököl újra a Fidesz a Nézőpont szerint

Ha most vasárnap lennének az országgyűlési választások, a kormánypárt visszanyerné kétharmados többségét - mondta a köztévében pénteken Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezérigazgatója a legfrissebb kutatási eredményeiket ismertetve.

MTI Itthon

Ipsos: gyengült a Fidesz és az MSZP, meglódult a Jobbik

Az Ipsos legfrissebb közvélemény-kutatása alapján az elmúlt hetekben a Fidesz és az MSZP 2-2 százalékpontos veszteséget könyvelhetett el februári, valamint márciusi szavazatgyűjtése után, míg a Jobbik 3 százalékpontot javított helyzetén, amivel egyetlen hónap alatt sikerült behoznia az utóbbi negyedév veszteségeit.

MTI Itthon

Századvég: stagnál a Fidesz

A Fidesz márciusban is megőrizte vezető pozícióját a pártok között, támogatottsága a biztos szavazó pártválasztók körében továbbra is több mint húsz százalékkal nagyobb a szocialista párténál, a Jobbik és a Demokratikus Koalíció (DK) támogatottsága csökkent a Századvég Alapítvány friss közvélemény-kutatásának eredménye szerint.

MTI Itthon

Tárki: tovább esett a Fidesz népszerűsége

Tovább szűkült az olló a kormánypártok és ellenzék támogatottsága között az elmúlt egy hónapban, de továbbra is jelentős a Fidesz-KDNP előnye a TÁRKI Társadalomkutatási Intézet májusi pártpreferencia-kutatása alapján.

MTI Itthon

Nőtt a Fidesz előnye, gyengült az MSZP és a Jobbik

Nőtt a Fidesz előnye az MSZP-vel szemben mind az összes választókorú, mind a választáson való részvételüket biztosra ígérő és pártot választók körében a Szonda Ipsos közvélemény-kutatása szerint, amelyet a szerdai Népszabadság közölt.

hvg.hu Napi merítés

Robbantott a Jobbik az iWiW-en

A pártok a választási kampányban jöttek rá arra, hogy a közösségi oldalakban hatalmas erő lakozik. A Webforgalom.hu érdekes statisztikát tett közzé a pártok közösségi oldalakon történő aktivitásáról.

MTI Itthon

Szonda Ipsos: háromszoros a Fidesz előnye az MSZP-vel szemben

Háromszor annyian támogatják a Fideszt, mint az MSZP-t, a Jobbik 17 százalékon áll, az SZDSZ, az MDF és az LMP támogatottsága nem éri el a parlamenti küszöböt a biztos pártválasztók körében - derül ki a Szonda Ipsos legutóbbi felméréséből, amelyet a Népszabadság csütörtöki száma ismertetett.

A címlapról ajánljuk
"Akit zavar, majd máshova jár edzeni" - Így is fogadhatjuk a parasportolókat

"Akit zavar, majd máshova jár edzeni" - Így is fogadhatjuk a parasportolókat

Miközben a virtuális népharag a Down-szindrómás srácot kinéző konditermet büntette, sok más edzőteremben is nehéz dolga lenne egy fogyatékkal élőnek. Lesz egy sportközpont, ahol természetes lesz, ha a látássérült, a szellemi fogyatékos és kilóival küzdő ép társuk "integráltan" izzad a futópadon.