Medián: Második a Jobbik

Medián: Második a Jobbik

Nem történt drámai változás a pártok erőviszonyaiban, bár kisebb elmozdulások kiolvashatók a Medián idei első felméréséből.

Régi fényében tündököl újra a Fidesz a Nézőpont szerint

Ha most vasárnap lennének az országgyűlési választások, a kormánypárt visszanyerné kétharmados többségét - mondta a köztévében pénteken Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezérigazgatója a legfrissebb kutatási eredményeiket ismertetve.

MTI

Medián: Tovább eshet a Fidesz népszerűsége a brókerbotrányok miatt

További brókercégek mennek csődbe és csökken a Fidesz népszerűsége – ezek lehetnek a brókerbotrányok legvalószínűbb következményei a HVG-nek készített Medián-felmérés szerint.

hvg.hu

Le Monde: Orbán elvesztette eddigi varázsát

A Fidesz népszerűségvesztéséről és a Jobbik előretöréséről írt a Die Presse és a Le Monde is.

MTI

Ugyanúgy kapna ki Orbántól Bajnai és Mesterházy is a Republikon szerint

Ugyanúgy kapna ki Orbántól Bajnai és Mesterházy is a Republikon szerint

Az intézet a Szonda felmérései alapján arra a következtetésre jutott: az Együtt 2014 megjelenése egyelőre nem bővítette jelentősen az ellenzéki tábort.

Ipsos: gyengült a Fidesz és az MSZP, meglódult a Jobbik

Az Ipsos legfrissebb közvélemény-kutatása alapján az elmúlt hetekben a Fidesz és az MSZP 2-2 százalékpontos veszteséget könyvelhetett el februári, valamint márciusi szavazatgyűjtése után, míg a Jobbik 3 százalékpontot javított helyzetén, amivel egyetlen hónap alatt sikerült behoznia az utóbbi negyedév veszteségeit.

MTI

Századvég: stagnál a Fidesz

Századvég: stagnál a Fidesz

A Fidesz márciusban is megőrizte vezető pozícióját a pártok között, támogatottsága a biztos szavazó pártválasztók körében továbbra is több mint húsz százalékkal nagyobb a szocialista párténál, a Jobbik és a Demokratikus Koalíció (DK) támogatottsága csökkent a Századvég Alapítvány friss közvélemény-kutatásának eredménye szerint.

MTI

Tárki: tovább esett a Fidesz népszerűsége

Tovább szűkült az olló a kormánypártok és ellenzék támogatottsága között az elmúlt egy hónapban, de továbbra is jelentős a Fidesz-KDNP előnye a TÁRKI Társadalomkutatási Intézet májusi pártpreferencia-kutatása alapján.

MTI

Nőtt a Fidesz előnye, gyengült az MSZP és a Jobbik

Nőtt a Fidesz előnye az MSZP-vel szemben mind az összes választókorú, mind a választáson való részvételüket biztosra ígérő és pártot választók körében a Szonda Ipsos közvélemény-kutatása szerint, amelyet a szerdai Népszabadság közölt.

Robbantott a Jobbik az iWiW-en

Robbantott a Jobbik az iWiW-en

A pártok a választási kampányban jöttek rá arra, hogy a közösségi oldalakban hatalmas erő lakozik. A Webforgalom.hu érdekes statisztikát tett közzé a pártok közösségi oldalakon történő aktivitásáról.

Szonda Ipsos: háromszoros a Fidesz előnye az MSZP-vel szemben

Háromszor annyian támogatják a Fideszt, mint az MSZP-t, a Jobbik 17 százalékon áll, az SZDSZ, az MDF és az LMP támogatottsága nem éri el a parlamenti küszöböt a biztos pártválasztók körében - derül ki a Szonda Ipsos legutóbbi felméréséből, amelyet a Népszabadság csütörtöki száma ismertetett.

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X