hvg.hu Autó

Megfojthatja a nagykanizsai központi boltokat az ország legdrágább parkolódíja

Visszaesett a boltok forgalma Nagykanizsa központi részén, mióta bevezették az ország legdrágább parkolódíját – erre panaszkodnak a tulajdonosok. Január elseje óta óránként 600 forintot kell fizetni az autók után, ha valaki a helyi Erzsébet téren parkol. A kereskedők közös levélben kérték a polgármestertől, hogy mérsékeljék a díjat, de a polgármester közölte: egyelőre nem lesz változás – tudósított az RTL Híradó.

hvg.hu Gazdaság

Szörnyen olcsó lett a budai Várban a parkolás

Nem csak Zsidai Roy vendégeinek ingyenes a parkolás: 87 százalékos kedvezménnyel fizetnek parkolási díjat vendégeik után azok az I. kerületi vendéglátóhelyek, amelyek élnek az önkormányzat nyújtotta nagyvonalú ajánlattal. Az óránként 76 forintos parkolási díj a felét sem éri el a legolcsóbb fővárosi parkolási zóna tarifájának.

hvg.hu Autó

A környék lakói szívnak a Pöttyös utcai fizetős P+R parkoló miatt

A jelek szerint nem volt jó ötlet fizetőssé tenni a Pöttyös utcai lakótelepnél lévő P+R parkolót. Az Index olvasójának beszámolója szerint alig használják az autósok a helyet, inkább a környékbeli utcákban állnak meg, és ott valóban elveszik a helyet az ott élőktől.

hvg.hu Gazdaság

Brutálisan megemelik a parkolási díjat Nagykanizsán

Csaknem ugyanannyiért lehet Nagykanizsa főterén parkolni januártól, mint Bécs belvárosában. Az alig 50 ezer fős zalai város önkormányzata arra hivatkozva emelte kétszeresére, óránként 600 forintra a díjat, hogy nem tudták betartatni az autósokkal a kétórás parkolási időkorlátot. Azt szeretnék, ha autósok helyett inkább a gyalogosok használnák ezentúl a teret – hangzott el a hétfői RTL Híradóban.

1 2 3 4 5 6 7
21
A címlapról ajánljuk