hvg.hu Kult

Bízik a jövőben a Budapest Park

Facebook-bejegyzésben igyekezett megnyugtatni a sorsáért aggódókat a Budapest Park. A szórakozóhely vezetése szerint a jövő év végéig nem kell bezárástól tartani.

hvg.hu Autó

Mutyigyanús a zuglói parkolótender?

Az Átlátszó szerint Zugló polgármestere sincs teljesen meggyőződve arról, hogy jó ötlet volt-e kizárni a parkolási tender ügyében a legolcsóbb ajánlatot, de vétózni nem fog.

hvg.hu Autó

Megfojthatja a nagykanizsai központi boltokat az ország legdrágább parkolódíja

Visszaesett a boltok forgalma Nagykanizsa központi részén, mióta bevezették az ország legdrágább parkolódíját – erre panaszkodnak a tulajdonosok. Január elseje óta óránként 600 forintot kell fizetni az autók után, ha valaki a helyi Erzsébet téren parkol. A kereskedők közös levélben kérték a polgármestertől, hogy mérsékeljék a díjat, de a polgármester közölte: egyelőre nem lesz változás – tudósított az RTL Híradó.

hvg.hu Autó

A környék lakói szívnak a Pöttyös utcai fizetős P+R parkoló miatt

A jelek szerint nem volt jó ötlet fizetőssé tenni a Pöttyös utcai lakótelepnél lévő P+R parkolót. Az Index olvasójának beszámolója szerint alig használják az autósok a helyet, inkább a környékbeli utcákban állnak meg, és ott valóban elveszik a helyet az ott élőktől.

hvg.hu Itthon

Vietnamiak vertek meg köztereseket Józsefvárosban

Egy szabálytalanul közlekedő teherautót állítottak meg vasárnap délben a közterület-felügyelők a nyolcadik kerületi Golgota téren. Vitatkozás, dulakodás volt a helyszínen, végül egy fémcső is előkerült.

1 2 3 4 5 6

A címlapról ajánljuk