MTI Itthon

Fogadta az Olasz Testvérek vezetőjét Orbán

A Silvio Berlusconi pártszövetségébe tartozó párt elnökével a miniszterelnök és Németh Zsolt, a Fidesz külügyi kabinetjének vezetője is találkozott. Sok mindenben egyetértettek.

hvg.hu Itthon

Kövér szerint Szél Bernadett egy óvodás képességeit is alulmúlja

Kezdődik az Országgyűlés tavaszi szezonja, a ciklus utolsó felvonása. Ilyenkor a kormányfő szokott számot adni ügyeink állásáról, de mivel az ügy most az OLAF-jelentés volna veje viselt dolgairól, így inkább Szófiában védi a határt. Mi azért követjük az eseményeket.

Domány András Itthon

Csonka ülésterv a parlamentben

Sok mindent félbehagy a távozó Országgyűlés, és az sem világos, mikor akarnak szavazni a „Stop Soros” törvénycsomagról. A jövő heti kétnapos ülésen határozni csak a decemberben már megtárgyalt területrendezési törvényjavaslatról fognak.

hvg.hu Itthon

Plüssnyuszit kapott Orbán az MSZP-től a rendkívüli ülésen

De nem is volt ott a miniszterelnök, hiszen Bécsben tárgyal. A Fidesz és a KDNP sem ment el az ülésre, ahol a befogadott menekültekről kérdezték volna a kormányt. A szocialisták plüssnyulat adtak Németh Szilárdnak is, de az ülésnek hamar vége lett.

hvg.hu Kult

Negyven éve tért haza a Szent Korona

1978. január hatodikán hazatért a Szent Korona, a magyarság első számú ereklyéje - a közmédia csatornái ismeretterjesztő műsorokkal és dokumentumfilmekkel emlékeznek e jeles napra.

1 2 3 4 5 6 7
95

A címlapról ajánljuk