hvg.hu Gazdaság

Háromból három egészségügyi közbeszerzés volt szabálytalan

Röntgengépek, CT berendezések, lélegeztetőgépek, laborműszerek és egyéb orvosi eszközök beszerzésére írt ki három közbeszerzési pályázatot az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) az elmúlt hónapokban, a Közbeszerzési Döntőbizottság azonban mindegyikben talált valamilyen szabálytalanságot.

T. R. Itthon

Orbán: „Póráz van Vona nyakán”

Ellenzéki képviselők sorozzák kérdéseikkel Orbánt. A miniszterelnök mindenkit kiosztott, de őt sem kímélték, beszólt a szocialistáknak és Vona Gábornak is, sokadjára. Matolcsy György és Soros György rokonok? Felmerült ez is.

MTI Itthon

Kósa Lajosnak felejthetetlen lesz ez a nap

A volt debreceni polgármester, a Fidesz-frakció távozó vezetője leteheti miniszteri esküjét. Kedden egyebek mellett Csongrád megye átnevezéséről dönthetnek a képviselők.

hvg.hu Itthon

Parlament: a németeknek kéne egy kis nemzeti konzultáció, az LMP szaloncigányozik a kormány szerint

Sok nemzetközi ügy mellett a CEU-nak mintául kikiáltott Marylandi egyetemmel kötött megállapodás, és korrupciós ügyek, plakáttörvény is a terítékre kerül ma. Németh Zsolt szerint Martin Schulznak nemzeti konzultálni kellene, a kormány szerint az LMP szaloncigányozik. Kiderül, miért mentek az MNB-sek Jamaicába: kapcsolatot építeni. Rétvári szerint az LMP-s Ikotity István már nem hiteles keresztény ember. Az MNB standot is működtetett Jamaicán, és amúgy is a társadalmi felelősségvállalás szempontjai szerint költ a tartalékaiból.

hvg.hu Itthon

Orbán: Megerőszakolnák Magyarországot

A végletekig fokozta a várakozást a kormánypárt: lesz csihi-puhi a magyar politikában. Az első összecsapást ma az Országgyűlésben tartják, és míg Gulyás Márton száz méter távolságból, sátrából figyelhet, Gulyás Gergely már a frakcióvezetői posztra gyúr. Mi figyeljük az eseményeket, számoljuk, hányszor hangzik el Soros neve, és hányszor diktátorozik vissza az ellenzék.

1 2 3 4 5 6 7
92

A címlapról ajánljuk