Gergely Márton Világ

Schulz a hajrában: Orbán értem, remélem, nem imádkozik

Utolsó berlini nagygyűlését tartotta a szociáldemokrata párt a vasárnapi választások előtt. Martin Schulz kancellárjelölt beszédében a magyar kormányfő Horthy-kultuszáig is eljutott, miközben egy ponton Orbánnal azonos politikát hirdetett. Igazi ellenfelei azonban Angela Merkel és az AfD voltak.

hvg.hu Itthon

Nem egyezkedik a baloldali pártokkal az LMP

Külön indul az LMP a következő országgyűlési választáson is - közölte a párt társelnöke. Az elnökség egyhangúlag megszavazta, hogy nem vesznek részt a PM által kezdeményezett megbeszélésen sem.

MTI Világ

Elindult a választási kampány Lengyelországban

A két legerősebb párt, a kormányzó Polgári Platform (PO), valamint az ellenzéki Jog és Igazságosság (PiS) szombaton tartott nagygyűlésével elindult a parlamenti választási kampány Lengyelországban.

hvg.hu Vállalkozás

Három éve megúsztuk a forintparát, de most újra itt van

Történelmi mélypont felé araszol a forint euróval szembeni árfolyama, a dollárral szemben pedig rég nem látott szintekre gyengült a magyar fizetőeszköz. Mi történik itt? Visszajöttek a szilveszteri buliból a brókerek? Megint a görögök miatt van kalamajka? Meddig szaladhat a forint árfolyama? Elmagyarázzuk.

hvg.hu Gazdaság

Putyinék jól elcsalhatták a választásokat

Orosz kutatók egy egyszerű kísérlettel vizsgálták a szavazatszámlálási csalás mértékét a 2011-es orosz parlamenti választásokon. Azt találták, hogy a moszkvai körzetekben Putyin pártja, az Egységes Oroszország 11 százaléknyi előnyt csalhatott össze magának.

Fekete Norbert - Kazimir Annamari Itthon

Ember, miről beszél?

"Tiszteletet a magyaroknak!", "Arról nem beszélünk.", "Súlyos kudarc." Mondatok, amikkel egész évben találkoztunk. Ülepek és doktorik, győzelmek és lovak, majomkodás és energiacella, és egy bónusz névjegykártya. Magyarország, ahogy a hvg.hu videósai látták.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk