Mizsur András Itthon

Megöli-e a bosszantó kártevőket a farkasordító hideg?

Azt hihetnénk, hogy az évek óta nem látott zord téli időjárás a kártevőket is megviseli, de sajnos a patkányok és a poloskák simán átvészelik majd az extrém időjárást. Nem úgy a darazsak és a kullancsok.

hvg.hu Itthon

Feljelentést tesz a makói Fidesz egy DK-s patkányos bejegyzése miatt

Makó polgármestere egy korábbi nyilatkozatában arról beszélt, hogy a polgármesteri hivatal főépületének egyes részein patkányok rohangáltak. Mucsi Tamás, a DK választókerületi elnöke erre azt írta a Facebookon, hogy a hivatalban nem voltak korábban patkányok, de most már vannak „két lábon járók” – írja a Délmagyarország.

hvg.hu Világ

Patkánnyal indult az Air India különös napja

Egy patkányt láttak a fedélzeten az Air India Londonba tartó járatán, ezért a visszafordult a pilóta a géppel Mumbai repterére. A nap során még két különös eset is történt a társaság járataival.

hvg.hu Kult

A pizzát cipelő patkány az új sztár a neten

A New York-i metró aluljárójában videózták le a táplálékért keményen megdolgozó patkányt. Azóta mindenki különböző életbölcsességeket fűz a felvételhez.

hvg.hu Vállalkozás

Paleo- és biotermékek üzemében folytatódik a Nébih Horror Picture Show

Paleo- és biotermékek készültek gyomorforgató körülmények között, az élelmiszer-biztonságiak száz tonna szennyezett növényi terméket foglaltak le, és újabb horrorvideót tettek közzé a razzia helyszínén, egy telephelyen. A hatóság mind a gyártót, mind a bérgyártatót kötelezte a termékek visszahívására, ám ezek jelöletlenek voltak, az üzem pedig nem vezette a nyilvántartásokat, ezért azt, hogy pontosan hova és mennyi termék kerülhetett, jelenleg is vizsgálják.

1 2 3 4
A címlapról ajánljuk