MTI Itthon

Népszava: szakfelügyelet dönthet a pedagógusbérekről

Szeptemberben megkezdődik azoknak a szakfelügyelőknek a képzése, akikkel a külső pedagógusi és intézményi értékelő, minősítő rendszert vezeti majd be az Orbán-kormány - írta hétfői számában pontosan meg nem nevezett forrásokra hivatkozva a Népszava.

MTI Itthon

Hatvanmillióval tartoznak két pedagógusnak

Becslések szerint hatvanmillió forinttal tartozik a Dráva menti iskolafenntartó társulás két istvándi pedagógusnak, akik öt éve közalkalmazotti jogviszonyuk szabálytalan megszüntetése miatt indítottak pert - adta hírül kedden a sonline.hu.

MTI Karrier

Mennyit bírnak a pedagógusok?

A pedagógusok tényleges munkaterheléséről indít márciusban közös, reprezentatív kutatást az oktatási tárca és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ).

hvg.hu Karrier

OKM: 477 pedagógus jogviszonya szűnt meg

A közoktatásban dolgozó mintegy 168 ezer pedagógusból 477-nek szűnt meg a jogviszonya a 2009/2010-es tanévben az Oktatási Hivatal Közoktatási Információs Iroda végleges adatai szerint, amelyet az oktatási tárca juttatott el szerdán az MTI-hez.

MTI Karrier

Bizarr álláshirdetés: tanárból ügynök

A tanárok körében keresné új munkatársait a brit belbiztonsági szolgálat; az MI5 szerint a pedagógusokat kapcsolatteremtő képességeik teszik ideális ügynökjelöltekké.

1
4 5 6 7 8 9 10

A címlapról ajánljuk