hvg.hu Gasztro

Ezek a legjobb házhoz szállító éttermek

Országszerte 70 étterem versenyzett az elmúlt hónapokban, hogy elnyerje a Legjobb házhozszállító címet. Nem nagy tekintélyű szakzsűri döntött, hanem sokkal szigorúbb bírák: a vendégek, a megrendelők. A verseny során 3225-en voksoltak. A végeredményből úgy tűnik, a magyar fogyasztóknál továbbra is fő szempont a széles választék, a nagy adagok, és természetesen a zsebbarát árak.

hvg.hu Gasztro

Hírességek éttermei Budapesten

Hogy valaki sztár-e vagy celeb, azt nálunk elég nehéz eldönteni. Maradjunk annyiban, hogy ismert emberekről van szó, akik beszálltak az étterembizniszbe. Vagy azért, mert szerettek volna igazán jót enni-inni, vagy mert valami teljesen mást akartak csinálni, mint addig, esetleg elhivatottságról is lehet szó.

M. László Ferenc Itthon

Mit is mondott Anyuka? – Egy magyar vidéki csoda féltett titkai

Magyarország legjobb pizzája, legjobb hamburgere, legjobb paradicsomos pacalja. Az utóbbi időben elhalmozzák dicséretekkel az ország egyik legkülönlegesebb vidéki éttermét. De mi a legszegényebb megye kellős közepén működő olasz-magyar vendéglő titka, hogyan lett a Sarok Presszóból az olasz séfek által is magasan jegyzett Anyukám Mondta. Hogy mondott-e bármit Anyuka, a cikkből kiderül, a felfedett titokból annyit elárulhatunk, hogy a sikerhez egy testvérpár konok minőségmániája kellett.

1 2

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával