MTI Világ

Náci karlendítés miatt pofoztak meg Drezdában egy részeg turistát

Németországban komolyan veszik a jelek szerint a náci jelképek használatát tiltó törvényt. Múlt héten két kínai turista sértette meg Berlinben a jogszabályt. Drezdában is eljárást indítottak egy részeg amerikai ellen, de azt az embert is keresik, aki megütötte őt.

hvg.hu Itthon

Elkapták a 9-es buszon pofozkodó két embert

Egy férfi és egy nő bántotta valamiért tavaly december a 9-es járat egyik utasát, egy nőt. Volt a buszon kamera, a felvételek alapján keresték a támadókat. Vasárnap kapták el őket.

hvg.hu Világ

Itt a teljes igazság a kengurut megpofozó ausztrál férfiról – videó

A közösségi oldalakon sokan csak annyit láttak egy videón, hogy egy férfi ököllel megüt egy kengurut. Nagy volt a felháborodás, pedig az állatgondozóként dolgozó Greig Tonkins a kutyáját védte a kengurutól egy nyári vadászaton – nyilatkozta később ő maga. Annak is oka volt, hogy a vadonba mentek: egy haldokló fiatalember utolsó kívánságát teljesítették ugyanis.

Pálmai Erika Itthon

"Jobb lenne, ha meg sem születtél volna"

A többség számára nem kérdés, hogy nem verjük a gyereket, de egy pofon vagy rácsapás, kiabálás még mindig sokaknak belefér a nevelésbe – derül ki az Unicef felmérésből. Nem árt tudni, hogy több mint tíz éve zéró tolerancia van a gyermekbántalmazással szemben.

hvg.hu Világ

Politikusok pofozták meg egymást egy grúziai tévéműsorban – videó

Eldurvult két képviselőjelölt vitája az egyik grúziai tévéműsorban. Az egyik először megdobta valamivel a másikat, majd mindketten felpattantak, próbálták őket visszafogni, de hiába, egymásnak estek. Végül a stúdió munkatársai szedték szét őket. A YouTube-on keresgélve más tévés bunyót is lehet találni grúziai politikusoktól.

hvg.hu Bűnügy

Pofon vágtak egy ellenőrt Debrecenben

Ordítozott az ellenőrökkel és gázspray-vel fenyegette őket egy 57 éves férfi kedden délután Debrecenben, a 2-es villamos egyik megállójában. Később megjelent az egyik belvárosi megállóban is, ahol felismerte az ellenőröket, és az egyiket megütötte, amikor rendőrt akart hívni. Előállították a dühös férfit, de szabadlábon védekezhet.

1 2 3

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával