MTI Itthon

Fegyelmi eljárás indulhat Fót polgármestere ellen

Hatáskör hiányában megtagadta a Pest Megyei Főügyészség, hogy foglalkozzon a fóti polgármester, Mádly Zsolt (KDNP-Fidesz) elleni feljelentéssel - közölte Fábry Béla (MSZP) alpolgármester. A képviselő-testület ügyrendi bizottsága fegyelmi eljárás indítását tervezi.

MTI Világ

Lelőtték Kirovszk város polgármesterét

Lelőtték a Murmanszkhoz közeli orosz város, Kirovszk polgármesterét és a helyi ingatlankezelő igazgatóját szerdán az önkormányzat irodájában, majd a merénylő öngyilkosságot követett el - közölte az ügyészség mellett működő nyomozati bizottság szóvivője.

MTI Itthon

Gyöngyös: "kivégzés" is csúszott az adok-kapokba

Gyöngyös szocialista polgármestere szerint kivégzéssel fenyegette meg őt egy fideszes képviselő az önkormányzat területfejlesztési bizottságának még keddi ülésén. A szóban forgó képviselő, Fótos Dániel közleményben utasította vissza a polgármester feltételezéseit.

Itthon

A megyei közgyűlésen cigányozott a hevesi polgármester

„Nem erre a földre születtek, mert nem erre a földre valók, a cigányok mind bűnözők” – mondta Csáki Zsigmond Heves város polgármestere pénteken a Heves megyei közgyűlésen. Hiesz György gyöngyösi polgármester azonnal tiltakozott, majd a közgyűlés szünettel, utána pedig a költségvetés tárgyalásával folytatódott.

hvg.hu Itthon

Kiskunlacházai gyilkosság: Bencze válaszol a polgármesternek

Ön minden médiumnak arról nyilatkozott, hogy kevés a rendőr, jelentős a romabűnözés, s minden valószínűség szerint ők voltak az ügyben az elkövetők, a DNS-minta alapján azonban kizárható a beidézett személyek bűnössége – írja Répás József kiskunlacházi polgármesternek Bencze József országos rendőrfőkapitány.

MTI Itthon

Hivatali visszaéléssel gyanúsítják Mór polgármesterét

Hivatali visszaéléssel gyanúsítják Mór város fideszes polgármesterét egy 2007-es ingatlanügy kapcsán; Fenyves Péter közleményében úgy fogalmazott, hogy álláspontja szerint "a gyanúsításban foglaltak nem felelnek meg a valóságnak".

1
29 30 31 32 33 34 35

A címlapról ajánljuk