Bodnár Zsolt Kult

A szemünk láttára lesznek lecsúszott prostikból dicső pornósztárok

Baltimore és New Orleans után végleg bevette New Yorkot is a Dróttal tévétörténeti örökéletet szerző David Simon, pedig a hetvenes évek drogoktól és szexuális szabadságtól fűtött világának sorozatformájú bemutatásába még Martin Scorsese bicskája is beletört. A Fülledt utcák a Times Square környékéről útjára indított amerikai pornóipar születését vizsgálja, egyszerre egy klasszikus regény rétegeltségével és egy top HBO-sorozat menőségével. Na meg dupla James Francóval. Kritika.

hvg.hu Tech

Legyőzte a napfogyatkozás a pornót

Tulajdonképpen nem is olyan meglepő, hogy a hétfői napfogyatkozásnak komoly hatása volt jó pár netes oldal forgalmára, köztük a kifejezetten felnőtt tartalmat kínáló szájtokéra is.

Takács Pálma Krisztina Élet+Stílus

Így rongálja a pornó a fiatalok szexualitását

Hamarabb kúszik be a fiatalok életébe a pornó, mint hogy először szerelmesek lettek volna, vagy bármilyen tényleges, saját tapasztalatot szereztek volna testi vagy kapcsolati téren. Aggasztó méreteket ölt az online pornónézés a körükben, és ez alapvető problémákat okozhat későbbi szexuális életükben. Szexuálpszichológus szerzőnk el is magyarázza, szerinte miért.

hvg.hu Világ

Egyre nehezebb lesz pornót nézni a londoni metrón

Annyi bejelentés érkezett az utóbbi időben a londoni tömegközlekedést bonyolító céghez, hogy már arra biztatja utasait, minden hasonló esetet jelentsenek, mert nem tűri, hogy szexuális viselkedést produkáljon bárki a szerelvényeken.

Papós Tamás Tech

Ki védi meg a gyereket, ha se a tanár, se a szülő nincs fent a Facebookon?

Magyarországon minden harmadik gyereket érinthet a jogi tényállással nem is rendelkező online zaklatás, de az internet más veszélyeket is rejt, amelyeket a szülők alábecsülnek. Több ezer anonim vallomás tanúsította ezt, egy országjáró kezdeményezés pedig ugyan vaskos javaslatot tett le az asztalra, megelőző stratégiája viszont parlagon hever. Marad oltalmazónak a szülő és a tanár – de mire képesek ők, ha közben elzárkóznak a közösségi oldalaktól? Pedig a veszély tényleg nagyobb, mint hinnénk.

MTI Itthon

Feljelentette a pornóbuszt az adatvédelmi hatóság

Feljelentette annak a pornófilmnek a készítőjét a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, amely a Budapest belvárosában parkoló kisteherautóban készül. Az ok: a közterületen álló jármű ablakán keresztül a járókelők is látszanak a felvételen.

hvg.hu Itthon

Budapesti? Könnyen válhat pornófilm szereplőjévé

Egy speciális jármű járja Budapest utcáit, amelyben felnőttfilmet forgatnak úgy, hogy a környezet, az utca, a járókelők is látszódnak. Kintről persze semmi nem látható. A teherautón eldugott felirat figyelmeztet az önkéntelen szereplés veszélyére.

hvg.hu Élet+Stílus

Mi magyarok is lehetünk valamiben a legjobbak: a pornóban

Szinte minden napra jut egy lista és egy statisztika, ami megmutatja, hogy mi magyarok aktuálisan miben kullogunk a világ országai közt az utolsó helyek egyikén. Ám reményre még mindig van ok: egy friss kimutatás szerint a mi pornósztárjaink a legjobbak a világon.

1 2 3 4 5 6 7
11

A címlapról ajánljuk