Bodnár Zsolt Kult

A szemünk láttára lesznek lecsúszott prostikból dicső pornósztárok

Baltimore és New Orleans után végleg bevette New Yorkot is a Dróttal tévétörténeti örökéletet szerző David Simon, pedig a hetvenes évek drogoktól és szexuális szabadságtól fűtött világának sorozatformájú bemutatásába még Martin Scorsese bicskája is beletört. A Fülledt utcák a Times Square környékéről útjára indított amerikai pornóipar születését vizsgálja, egyszerre egy klasszikus regény rétegeltségével és egy top HBO-sorozat menőségével. Na meg dupla James Francóval. Kritika.

hvg.hu Tech

Legyőzte a napfogyatkozás a pornót

Tulajdonképpen nem is olyan meglepő, hogy a hétfői napfogyatkozásnak komoly hatása volt jó pár netes oldal forgalmára, köztük a kifejezetten felnőtt tartalmat kínáló szájtokéra is.

Takács Pálma Krisztina Élet+Stílus

Így rongálja a pornó a fiatalok szexualitását

Hamarabb kúszik be a fiatalok életébe a pornó, mint hogy először szerelmesek lettek volna, vagy bármilyen tényleges, saját tapasztalatot szereztek volna testi vagy kapcsolati téren. Aggasztó méreteket ölt az online pornónézés a körükben, és ez alapvető problémákat okozhat későbbi szexuális életükben. Szexuálpszichológus szerzőnk el is magyarázza, szerinte miért.

hvg.hu Világ

Egyre nehezebb lesz pornót nézni a londoni metrón

Annyi bejelentés érkezett az utóbbi időben a londoni tömegközlekedést bonyolító céghez, hogy már arra biztatja utasait, minden hasonló esetet jelentsenek, mert nem tűri, hogy szexuális viselkedést produkáljon bárki a szerelvényeken.

1 2 3 4 5 6 7
11

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával