hvg.hu Tech

Ez a Prezi következő nagy dobása

A vancouveri TED konferencián debütált a Prezi a kiterjesztett valóságra épülő koncepciója, a Prezi AR. Ebben a prezentációk az előadót körülvevő világból épülnek fel, így a valóság és a virtuális valóság találkozik az előadásokban. Szintén a napokban indult el a Prezi új prezentációs rendszere, a Prezi Next is.

Sedacur forte

8 jó tanács, hogyan tudja legyőzni a vizsgadrukkot és a lámpalázat

Sokan emlékszünk még arra, amikor utolsó iskolai vizsgánk után fellélegeztünk, arra gondolva, hogy soha többet nem kell felelni, vizsgázni, nem lesz több reszkető kéz, elcsukló hang, gombóc a torokban. Aztán hamar rájöttünk, hogy a vizsgadrukk és lámpaláz ugyanúgy része mindennapjainknak, ráadásul néha nagyobb téttel, mint az tanulóéveinkben volt.

HVG Extra Business Business magazin

Megmutatjuk a hatásos prezentáció 11 titkát

Naponta harmincmillió prezentáció hangzik el a világban. Közülük vajon hány éri el a célját, és hány sarkall cselekvésre? Hány végződik úgy, hogy a székükből felpattanó hallgatóság tagjai alig várják, hogy munkához láthassanak és megváltsák a világot?

HVG Extra Business Business magazin

Hogyan prezentáljunk adatokat?

Prezentáció során az egyik legnagyobb kihívás az adatok vizualizációja. A kivetített Excel-táblán és a háromdimenziós kördiagramokon túl is van élet, sőt ott kezdődik igazán.

HVG Szemináriumok & Konferenciák

6 tipp a tökéletes prezentációhoz

Valljuk be, a legtöbben nem szívesen adunk elő. Sokan félünk a nyilvános beszédtől: pedig gondolataink, ötleteink átadásán és figyelemfelkeltő, lebilincselő előadásán nemcsak személyes, de üzleti sikereink is múlnak. Fogadjuk meg Gina Barnett TED előadó-felkészítőjének tanácsait, és álljunk magabiztosan közönsége elé!

MTI Vállalkozás

Hat és fél magyarországnyi tömeg használja már a Prezit

Havonta 1,1 millió új felhasználó csatlakozik a Prezihez. A velük együtt mostanra 65 milliós számú felhasználótömeg a világ legnagyobb nyilvános prezentációs adatbázisát, több mint 200 millió nyilvánosan elérhető prezit hozott létre. A közösség által készített preziket összesen több mint egymilliárdszor nézték meg – mondta egy évösszegző interjúban Árvai Péter cégvezető.

Balogh Csaba Tech

Próbálja ki: ezzel ütné ki a Microsoft a Prezit... és a PowerPointot

A prezentációs piacot évtizedek óta uraló Microsoft új, ingyenes megoldásával pontosan azokra céloz, akiket a Prezi könnyen elcsábíthat: célpontban a mindennapi felhasználók, akik pár perc alatt, néhány kattintással szeretnének egy jól mutató prezentációt összehozni.

hvg.hu Tech

3 remek eszköz prezentációk készítéséhez

Legtöbben a PowerPointot használják prezentációk készítéséhez, de egyre többen vetik be a magyar startupként induló Prezi megoldását is. Más eszközöket viszont kevesen ismernek, pedig a DragonWeben megjelent írás szerint mindkettőnél van egyszerűbb és intuitívabb, ráadásul teljesen ingyenes lehetőség is.

hvg.hu Tech

Heki kutyától Steve Jobsig – a jó prezentáció titkai

Minden prezentáció értékesítés, saját magunké, az ötleteinké vagy a termékeinké. Nem egyszerűen fontos, hanem életbe vágó, hogy tudjunk jól prezentálni – vallja Baranyai Attila, a közelgő HVG szeminárium előadója.

1 2

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával