hvg.hu Tech

Leállt az Origo

Egyelőre ismeretlen okokból elérhetetlenné vált az Origo péntek délben.

hvg.hu Vállalat + Vezető

Így ellenkezzen a főnökével

Nem a legjobb ötlet ellenséggé tenni a főnököt. Ha megharagszik, nyomorúságossá teheti az alkalmazott mindennapjait, és a legtöbb esetben érdemi beleszólása van abba, hogy ki kerüljön fel az elbocsátandók listájára. A megfelelően elmondott ellenvélemény azonban mindenkinek hasznos lehet, csak be kell tartani néhány aranyszabályt.

MTI Shake

Ócska műproblémák miatt nyavalyognak a tehetős britek

"Túl sok pénz van a tárcámban, emiatt nem záródik" – egyebek mellett ezt tartja jó néhány brit élete legnagyobb, vagy legalábbis legbosszantóbb problémájának egy felmérés szerint, amelynek eredményeit a brit The Daily Telegraph ismertette.

hvg.hu Gazdaság

A devizahitelesek többsége bajban van

A deviza jelzáloghiteleknek már csak kevesebb mint a felénél nincs (legalább kilátásban) semmilyen törlesztési probléma. A helyzet azonban még romolhat, hiszen egyre több adóst a harmadik menetben "mentenek" a bankok.

hvg.hu Gazdaság

Problémás gáztárolót vett a magyar állam?

Probléma adódhat a szőregi biztonsági gáztároló működésével, a kőzet alatt mintegy 300 méterrel ugyanis az E.On már elvesztett egy tárolót a víz folyamatos betörése miatt. A kockázatokat növeli, hogy a stratégiai tároló - melyet az állam épp most akar megvenni – hosszú ideje nincs teljesen feltöltve, ennek hatását pedig eddig még nem vizsgálták.

hvg.hu Tech

Csak óvatosan frissítse a Facebookot

Megjelent a Facebook iPhone-os és iPades alkalmazásának legújabb verziója. A frissítés egyelőre nem ajánlott, mert bár vannak bőven újdonságok, az új verzió többeknél problémákat okoz.

hvg.hu Hazai gazdaság

Mi is a baj a családi adókedvezménnyel?

Nem azon borzadunk el, hogy átlagos jövedelem mellett nem vehető igénybe a családi adókedvezmény teljes összege, hanem azon, hogy ez az igény - írják a Pénzkérdés blog szerkesztői.

1 2 3 4 5

A címlapról ajánljuk